FK PŘÍBRAM
12.09.2022
ČDŽ U 15, 4. kolo
0:13
Rokycany vs. Příbram
Branky: 6., 18., 59., 67. Hevessy, 48., 1., 70. Černý, 9., 53. Vondra, 18., 23. Janouch, 17. Němeček, 43. Lesák,
Rozhodčí: Říha - Adámek, Papiernik
Diváci: 34
Příbram:

Melichar – Schořovský (49. Dvoran), Sedláček, Duc Ho Sy, Mrázek (49. Chán) - Živanovič (41. Tilinger), Vondra, Hevessy, Laffar (41. Lesák) - Němeček, Janouch (41. Černý)

U15 - Kanonáda v Rokycanech

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zajížděli do Rokycan.

Tradičně se hrálo na malé UMT. Trávník byl sice dokonale připravený, ale asi na středeční MOL cup, kdy přijede Liberec.

My jsme si ale s UMT poradili na výbornou a po pěkných akcích jsme do poločasu vedli o 6 branek. V druhém jsme přidali dalších 7 a tím domácí pokořili celkem 13 krát. Chtěl bych naše hráče pochválit za přístup k utkání. Hráli jsme rychle, přesně, nápaditě a otáčeli hru. K tomu jsme přidali střelbu ze střední vzdálenosti. Odměnou bylo vysoké a zasloužené vítězství. Mohl bych dnes některé hráče jmenovitě pochválit, ale byl to kolektivní výkon a tak by to mělo být. Děkujeme rodičům za podporu a doufejme, že si užili dominantní výkon našeho týmu. Věřím, že budeme v takových výkonech pokračovat.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School