FK PŘÍBRAM
15.09.2020
Česká liga žáků U 15, 4. kolo
1:4
Vyšehrad vs. Příbram
Branky: 79. Vu Hung - 21. Rajl, 44. Drobílek T., 50. Krameš, 75. Čajko
Žluté karty: Šourek
Rozhodčí: Nejedlo - Faltys, Šulák
Diváci: 50
Příbram:

Telenský - Šourek (41. Krameš), Rajl (50. Matouš), Drobílek T., Krýsl - Vlas, Říha (41. Nedvěd), Čajko, Pivetz, Böhm (50. Pivetz), Drobílek M.

U15 - Opět vítězně

Tomáš Nosek

Žáci U15 pokračují v dobrých výkonech a připsali si čtvrtou výhru.

Na velmi špatně připraveném hřišti jsme odehráli další mistrovské utkání. Kvalita hry obou týmů byla přímo ovlivněná stavem hřiště, takže v úvodu poločasu jsme neviděli příliš mnoho pěkných fotbalových momentů. Za zmínku snad stojí hlavička Vlase, která minula jen těsně branku a průnik Böhma, jenž ve výhodné pozici trefuje brankáře. Stav se ale změnil až po rohovém kopu, kdy Čajko nacentroval a Rajl s pomocí teče domácího hráče dopravuje míč do branky 0:1.

Druhý poločas je o poznání lepší a proto soupeři odskakujeme na rozdíl 4 branek, kdy se opět po rohu trefuje Tom Drobílek. Pak po kombinaci do prázdné branky Krameš a z penalty Čajko. Soupeř koriguje také z pokutového kopu na 1:4.

Mgr.Tomáš Nosek (trenér U15): Potěšující je, že jsme natáhli šňůru vítězných utkání a do dalšího utkání se Slavií můžeme jít s větším sebevědomím. Kluci dobře pracují v trénincích a na hřišti se jim to pak vrací v podobě získaných bodů. Největším soupeřem bylo pro valnou většinu hráčů hlavně hřiště, protože míč byl v některých fázích utkání hodně neposedný. Lepší byl pak druhý poločas ,kdy už soupeř trochu odpadnul a projevila se naše větší kvalita.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School