FK PŘÍBRAM
14.11.2022
ČDŽ U 15, 2. kolo
3:3
Hořovice vs. Příbram
Branky: 6. Zoubek, 8. Šteňo, 38. Chalupecký - 4. Hevessy, 18. Laffar, 78. Černý
Žluté karty: Huttr
Rozhodčí: Kareš - Pixa, Franc
Příbram:

Melichar – Schořovský, Sedláček, Duc Ho Sy, Živanovič – Studený, Hevessy, Vondra (58. Žalud), Janouch – Laffar (57. Němeček)

U15 - Podzim zakončen remízou

Jaroslav Brunclík

K poslednímu mistrovskému utkání jsme zajížděli ve chmurném podzimním počasí do nedalekých Hořovic

Hrálo se na kvalitní UMT. Podzimní část jsme chtěli zakončit vítězstvím, ale bohužel jsme si ho dnes nezasloužili. Do utkání jsme sice vstoupili dobře a aktivně a hned ve 4´minutě se ujali vedení po utažené střele z vápna Denisem Hevessym. Asi pod dojmem, že to půjde samo jsme se uspokojili a soupeř toho využil. Během 3 minut své utkání po střelách z vápna a našich individuálních chybách otočil a dostal se do vedení 2:1. Nám se ještě podařilo po jedné z mála akcí vyrovnat na 2:2 Tomášem Laffarem. Domácí však měli poslední slovo a zaslouženě se dostali do vedení 3:2. Takto skončil i první poločas.

O poločase jsme si důrazně museli říci, že takto utkání nejde odehrát a musíme vše zlepšit . Na domácích byla vidět větší chuť a vůle utkání vyhrát. My jsme se do utkání moc nedostali. I když domácí čekali, co vymyslíme a z našich chyb nás poté trestali.

Druhý poločas se odehrával mezi vápny, domácí nás moc do ničeho nepouštěli. Prostřídali jsme, zamíchali sestavou, zjednodušili hru a postupem přidávali na tlaku. Pět minut před koncem jsme přežili velkou šanci domácích. Nám se naopak po centru ze strany do vápna podařilo Jakubem Černým dvě minuty před koncem vyrovnat. Do konce utkání se již nic nestalo a tak jsme po boji získali alespoň bod. Teď si 14 dní odpočineme a poté už najedeme na zimní přípravu, abychom se dobře připravili na jarní jízdu. Děkuji všem rodičům za spolupráci a podporu v podzimní části.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School