FK PŘÍBRAM
26.04.2022
Česká liga žáků U 15, 18. kolo
4:1
Slavia vs. Příbram
Branky: 31., 77. Belžík, 8. Kotrba, 33. Kočvara - 17. Němec
Žluté karty: Abrhám
Rozhodčí: Kotalík - Procio. Hadam
Diváci: 20
Příbram:

Karas – Nikl, Zápotočný, Hevessy (68. Vaněček), Čadek – Červenka (75. Kudelňák ), Kindlmann (58. Zelenka), Abrhám, Havelka – Kareš (75. Sadílek), Němec

U15 - Porážka se Slavií

Jaroslav Brunclík

Tentokrát v neděli jsme zajížděli do hlavního města Prahy. Čekal nás jeden z nejtěžších soupeřů. Lídr soutěže Slavia Praha.

Samotné utkání to jen potvrdilo. Domácí vstoupili do utkání aktivně a hned ve 4. minutě zahrávali po našem faulu pokutový kop. Nás ale tentokrát, jako v celém utkání podržel Sam Karas a penaltu chytil. Nám chvíli trvalo, než si zvykneme na tempo utkání i na kvalitu v podání Slavie. Bohužel netrvalo dlouho a v 8. minutě nás po naší ztrátě uprostřed hřiště ztrestala a dostala se do vedení 1:0. Poté se hra vyrovnala a my jsme zareagovali, jak nejlépe jsme mohli. Po dlouhém míči jsme prodloužili na Lukáše Němce a ten svoji šanci proměnil jako starý mazák a vyrovnal na 1:1. Až do 30. minuty jsme drželi se soupeřem krok. Bohužel po našich dvou chybách nám domácí odskočil na dvougólový rozdíl. Do konce poločasu se již nic nestalo. 

Do druhého poločasu jsme vstoupili s odhodláním s výsledkem ještě něco udělat. Snažili jsme se, ale domácí už nám zkorigování výsledku nedovolili. Naopak těsně před koncem vystihli naši přihrávku při rozehrávce a po vykombinování zvýšili na konečných 4:1. Musím kluky pochválit za odvedený výkon a zvedající se formu. Věřím, že když budeme takto pracovat v ostatních utkáních, tak body na našem kontě budou přibývat.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School