FK PŘÍBRAM
12.06.2022
Česká liga žáků U 15, 25. kolo
4:0
Hradec K. vs. Příbram
Branky: 23. Halama, 26. Polák, 53. Gazsi, 79. Drbohlav
Rozhodčí: Jasna - Kudláček, Ikizgül
Diváci: 60
Příbram:

Melzoch – Vaněček, Hevessy, Havelka, Sůra – Červenka (72. Janouch), Zelenka, Abrhám (61. Živanovič), Nikl, Čadek (61. Sadílek) - Němec (69. Sedláček)

U15 - Porážka v Hradci Králové

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zajížděli k „votrokům“ do Hradce Králové.

Čekal nás znovu těžký zápas. Opět jsme nehráli v ideální sestavě, ale dostali příležitost jiní hráči, kteří se s tím docela poprali. Do utkání jsme vstoupili se zabezpečenou hrou a moc jsme soupeře nepouštěli do šancí. Až přišla 23. minuta a špatný odkop brankáře na hráče soupeře, který toho rychle využil, poslal průnikovou přihrávku a prohrávali jsme 0:1. Hned ve 26. minutě jsme udělali další hrubku, kdy hráč soupeře přešel z vlastní poloviny přes tři naše hráče a připravil průnikovou přihrávku šanci svému spoluhráči, který ji s přehledem proměnil – stav 0:2. My jsme se mohli do utkání vrátit hned ve 31. minutě, kdy Vojta Havelka vyslal do samostatného úniku Lukáše Němce, ale ten bohužel svoji šanci neproměnil. Do konce poločasu jsme byli lepší, ale na hřišti se už nic podstatného se nestalo.

Ve druhém poločase jsme v 53. minutě udělali další individuální chybu, ztratili míč a soupeř nás potrestal a zvýšil na 0:3. Poté už se utkání dohrávalo a až v 79. minutě soupeř z rohového kopu zvýšil na konečných 0:4. Hra nebyla špatná, ale na soupeře tak kvalitního, to bohužel nestačilo. Opakujeme individuální chyby a to nás stojí, jak bodový zisk, tak šanci na lepší výsledek. Nyní nás čeká domácí utkání s Mladou Boleslaví tzv „ o vše“. Děkujeme za podporu a těšíme se na příští týden.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School