FK PŘÍBRAM
15.04.2024
ČDŽ U 15, 22. kolo
0:0
FC Sellier & Bellot Vlašim vs. FK PŘÍBRAM
Žluté karty: Říha - Garlík, Šťástka, Lesák
Rozhodčí: Machýček - Brýl, Pajk
FK PŘÍBRAM:

Bezouška – Lantora, Garlík, Šťástka, Lesák – Bartík (41. Novák), Ngo, Frank, Čížek – Laňka, Budín (41. Vávra)

U15 - Remízová ztráta ve Vlašimi

Jiří Smola

Ve Vlašimi nebyla k vidění žádná vstřelená branka, a tak utkání skončilo dělbou bodů, tedy z našeho pohledu ztrátou dvou.

Už před výkopem jsme věděli, že se budeme muset na hřišti vyrovnat s absencí některých našich hráčů. To se nám, ale zjevně zcela nepodařilo. Hlavně ofenzivní schopnosti chybějících hráčů nedokázal nikdo z kluků v sestavě nahradit a stalo se, že vůbec poprvé, a to snad po padesáti zápasech v divizi starších žáků nemáme v kolonce vstřelených branek žádný zápis. Bez gólu se vyhrát nedá to je jasné, s odstupem času je mi také jasné, že mnoho věcí se v zápase a vůbec všeho toho okolo mohlo udělat trochu jinak, ale po bitvě je každý generál. Velký podíl toho všeho beru na sebe. Věřím, že dnešní nezdar nám všem bude do dalších bojů jen ponaučením.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School