FK PŘÍBRAM
14.09.2023
ČDŽ U 15, 2. kolo
2:1
Příbram vs. Motorlet
Branky: 6. Jager, 56. Lantora - 55. Kratochvíl
Žluté karty: Jager
Rozhodčí: Žáček - Korol, Stočes
Příbram:

Bezouška – Beran, Šťástka, Garlík, Lesák – Frank, Soběslav, Ngo, Lantora – Jager, Laňka

U15 - Těsná výhra s Motorletem

Jiří Smola

Prvním soupeřem na domácí půdě nám byl pražský Motorlet. Hosté v úvodních třech kolech soutěže plně bodovali, a tak přijeli k Litavce dobře naladěni.

Věděli jsme, že k úspěchu v tomto zápase bude zapotřebí se fyzicky dobře připravenému týmu hostů minimálně vyrovnat v jeho příkladném nasazení, důrazu a odhodlání. Přístup a správné nastavení kluků do zápasu bylo tedy naší prioritou.

Už od prvních minut se na nic dlouho nečekalo a bojovný zápas plný důrazných soubojů přinášel zajímavé situace na obou stranách. Pak přišla šestá minuta, „Bastyho“ průnik do vápna, jeho pumelenice a vedeme 1:0. Po celý první poločas bylo k vidění mnoho gólových šancí, ale ani jeden tým nedokázal žádnou z nich zdárně dokončit.

Ve druhé dějství se hrálo více na soupeřovo polovině, ale vstřelit uklidňující druhou branku se nám ne a ne podařit. Také přišlo několik zaváhání v naší rozehrávce a bohužel jedno z nich už hosté potrestali vyrovnávající brankou. Naštěstí kluci velmi rychle odpověděli gólem „Lantyho“, který svou hlavičkou nechal vzpomenout na Pavla Kuku a jeho úspěch proti Rusku na EURU´96. Pak už žádná z mnoha příležitostí konečné skóre 2:1 nezměnila.

V zápase, jak jsem již zmínil bylo k vidění mnoho soubojů, hodně dlouhých míčů, po zemi se zrovna moc nehrálo, ani mnoho kombinací a narážeček k vidění nebylo, koneckonců ani aktuální stav našeho hřiště tomu asi moc nenapomáhá. Ne vše se nám ve hře dařilo, ale takovéto zápasy jsou prostě potřeba uhrát, kluci to zvládli a poctivě odmakali.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School