FK PŘÍBRAM
24.08.2022
ČDŽ U 15, 12. kolo
0:2
Táborsko vs. Příbram
Branky: 55. Vondra, 59. Janouch
Žluté karty: Lažek, Zeman
Rozhodčí: Švec - Ryneš, Klimeš
Diváci: 40
Příbram:

Melichar – Schořovský, Sedláček, Hevessy, Mrázek – Tilinger (46. Němeček), Vondra, Živanovič, Laffar (65. Lesák) - Černý ( 68. Duc Ho Sy), Janouch (75. Chán)

U15 - Vítězný vstup do soutěže

Jaroslav Brunclík

První mistrovské utkání jsme odehráli díky dešti v předchozích dnech na UMT Sezimovo Ústí. Soupeřem nám bylo ambiciózní FC Táborsko. Na první utkání to byl těžký soupeř, ale my jsme ho zvládli a patří klukům a celému realizáku poděkování.

První poločas to byl spíše bojovný výkon z obou stran. Utkání se odvíjelo mezi vápny a do šancí se ani jeden soupeř nedostával. Obě mužstva pozorně bránila a soustředila se na to, aby nedostala gól. 

My jsme si o přestávce řekli, že musíme zlepšit kombinaci, více pohybu bez míče a chtít dát branku. Změnili jsme rozestavení a začali jsme soupeře přehrávat. V 55. minutě utkání dostal Tomáš Laffar krásný míč za obranu, utíkal sám na branku a byl faulován těsně před vápnem. K našemu údivu dostal domácí hráč jen žlutou kartu. K trestnému kopu se postavil Daniel Vondra a krásně přes zeď otevřel skóre utkání v náš prospěch. Nám to vlilo sílu do dalšího průběhu utkání, naopak soupeře to trošku srazilo. Hned v 59. minutě jsme zahrávali rohový kop a k odraženému míči na vápně se dostal Pavel Janouch a vyslal dělovku na gólmana domácích. Ten jeho ránu neudržel a zapadla za něj do sítě. Tím jsme se dostali do vedení o dva góly a naší zodpovědnou hrou a týmovým výkonem jsme utkání dovedli do zaslouženého vítězného konce. 

Poděkování zaslouží i rodiče, kteří nás přijeli podpořit. Budeme se těšit na další utkání.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School