FK PŘÍBRAM
21.05.2023
ČDŽ U 15, 25. kolo
3:2
Příbram vs. Vlašim
Branky: 31., 75. Janouch, 28. Schořovský - 48. Kežlínek, 50. Mach
Žluté karty: Černý
Rozhodčí: Soukup - Veselý, Laffarová

U15 - Výhra s Vlašimí

Jaroslav Brunclík

Utkání nám jdou v rychlém sledu. Hned v sobotu jsme nastoupili proti nepříjemnému soupeří z Vlašimi.

Po prohraném utkání jsme změnili rozestavení a vrátili se do systému 4-4-2. Opět jsme do utkání vstoupili velmi aktivně a tentokrát bylo na hráčích vidět, že chtějí utkání zvládnout vítězně. Více jsme stříleli na branku soupeře, ale ujala se až pátá střela, ale za to vymetla šibenici. Jejím autorem byl aktivní Tomáš Schořovský. Ujali jsme se ve 28´minutě vedení 1:0. Hned v 31´minutě po centru Vondry zvyšoval z malého vápna střelou do druhé šibenice Pavel Janouch a dostal nás do vedení 2:0. S prvním poločasem můžeme být spokojeni.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že se pokusíme zvýšit skóre a utkání v klidu dohrajeme. Opět jsme dostali soupeře na koně našimi chybami a po 10´minutách bylo vyrovnáno na 2:2. Naštěstí jsme se do utkání dostali šancí Kuby Sedláčka hned vzápětí. Nastřelili jsme břevno branky a měli další dvě šance. Ujala se až jedna z posledních a to byl samostatný nájezd Pavla Janouch, kterého vysunul aktivní a dobře hrající Dan Vondra. Pavel jako zkušený mazák svůj nájezd proměnil a zvýšil na konečných 3.2 pro nás. Poslední šanci měl Kuba Černý, ale sám před brankářem zazmatkoval a nechal vyniknout hostujícího brankáře. Myslím, že po zlepšeném výkonu jsme si vítězství zasloužili.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School