FK PŘÍBRAM
25.05.2023
ČDŽ U 15, 26. kolo
1:2
Písek vs. Příbram
Branky: 2. Pták - 32. Černý, 38. Studený
Příbram:

Melichar – Chán (63. Tilinger ), Sedláček, Laffar, Schořovský – Janouch, Vondra (49. Žalud), Živanovič, Mrázek (54. Dvoran) - Černý, Studený (41. Němeček)

U15 - Výhra v Písku

Jaroslav Brunclík

Ve středu jsme zajížděli na předehrávané utkání do nedalekého Písku, kde nám byl za soupeře místní FC.

My jsme chtěli potvrdit domácí vítězství a uhrát 3 body i venku. V utkání jsme nastoupili ve stejném rozestavení. Bohužel domácí nás zaskočili hned rychlou akcí a brzkou brankou ve 2´minutě utkání. Opět naší nedůsledností a chybou jsme inkasovali.

Po této brance jsme převzali otěže utkání a byli lepší. Domácí vyráželi do rychlých protiútoků.

V 15´minutě se ocitl ve velké šanci J. Černý, ale sám před brankářem odmítl vyrovnání. To se nám podařilo až ve 32´´ minutě, po krásné kombinaci, centrem Olivera Chána na zadní tyč, kde si míč zpracoval Lukáš Mrázek a zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování Jakuba Černého. Ten tentokrát svoji šanci proměnil a srovnal skóre utkání na 1:1. Hned v 38´minutě po vybojovaném míči na křídle Jakubem Černým a jeho centru, se ocitl v šanci Jakub Sedláček. Všichni čekali střelu, ale Jakub krásně naznačil a přihrávkou pod sebe uvolnil Davida Studeného, který zachoval klid a poslal nás do zaslouženého poločasového vedení 1:2.

Druhý poločas byl pozorný z obou stran. Obě mužstva prostřídala a začaly se objevovat šance v utkání. Musím pochválit všechny střídající naše hráče, že zapadli do rázu utkání a byli jsme stále nebezpeční. Útočné duo Pepa s Adamem se dostávalo do šancí. Adam dvakrát sám před brankářem, Pepča jednou a Dvory také jednou. Bohužel jsme šance neproměnili a tak výsledek se už nezměnil. Vítězství nás potěšilo a bylo zasloužené. Víkend máme volný a budeme se těšit na poslední domácí utkání v této sezóně. Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School