FK PŘÍBRAM
24.10.2022
ČDŽ U 15, 10. kolo
0:2
Vlašim vs. Příbram
Branky: 36. Vondra, 60. Janouch
Rozhodčí: Budil - Šonský, Smrčka
Příbram:

Melichar – Schořovský (70. Dvoran), Sedláček, Lesák, Duc Ho Sy (70. Žalud) - Živanovič (66. Studený), Vondra, Hevessy (72. Smola), Janouch – Černý (50. Němeček), Laffar (72. Tilinger )

U15 - Výhra ve Vlašimi

Jaroslav Brunclík

Další mistrovské utkání jsme odehráli na UMT ve Vlašimi.

Hráli jsme se soupeřem, který dobře brání a moc branek nedostává. Domácí se soustředili více na organizovanou obranu, než na útok. Hrozili pouze z ojedinělých protiútoků. První poločas jsme hráli rychle, přesně, kombinačně, jenom nám chyběla lepší finální fáze. Vyprodukovali jsme spousty střel, ale z větší vzdálenosti. Ujala se až krásná střela z vápna, kterou vypustil Dan Vondra a tím jsme se v 36. minutě dostali do vedení. Do konce poločasu se již nic nestalo.

Druhý poločas jsme chtěli odehrát stejně, vstřelit uklidňující branku dříve, abychom mohli hrát více v klidu a využít celého kádru. To se nám povedlo po zachycení přihrávky uprostřed hřiště, Pepča Němeček vysunul kolmicí do šance Pavla Janoucha, který se v těchto situacích nemýlí. Vedli jsme 0:2 a zaslouženě dovedli vítězství do konce utkání. 

Děkujeme rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School