FK PŘÍBRAM
10.04.2022
Česká liga žáků U 15, 16. kolo
7:0
Liberec vs. Příbram
Branky: 14. Hevessy (vl), 19. Žitňan, 36. Jansa, 47. Nagy, 53. Čistecký, 76. Juszczyk, 77. Kouřil
Žluté karty: Nagy, Kouřil
Rozhodčí: Linhart - JIrák, Mezera
Diváci: 30
Příbram:

Melzoch – Nikl, Hevessy, Zápotočný, Čadek – Sadílek (60. Živanovič), Červenka, Kindlmann, Sůra – Němec, Karas (76. Sedláček)

U15 - Vysoká porážka v Liberci

Jaroslav Brunclík

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zajížděli na sever Čech, kde nás hostil FC Slovan Liberec.

Od začátku jsme čekali, že to pro nás bude složité utkání. Jeli jsme sem v jedenácti zdravých lidech a s mladšími hráči na lavičce. Do pole jsme museli použít i našeho druhého brankáře Sama Karase, kterého jsme poslali do útoku. Úvod utkání se nám celkem povedl, ale bohužel hned v 14. minutě jsme udělali chybu a soupeř ji hned potrestal. Tím jsme posadili našeho soupeře na koně a on celé utkání ovládl. Bohužel, dnes proti nám stál velmi fyzicky zdatný a vyspělý soupeř. Hrálo se na malé UMT a to vyhovovalo našemu soupeři. My jsme se snažili hrát kombinační fotbal, ale soupeř nás vždy potrestal a přetlačil. Musím říct, že mě mrzí, že to bohužel není v této kategorii o fotbale, ale že to je na tomto terénu a UMT těchto rozměrů spíše „válka“, než fotbal. Děkuji hráčům za přístup, ale dnes jsme na to bohužel neměli. Doufejme, že se zlepší počasí a budeme moci hrát na trávě a pokusíme se zvítězit.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School