FK PŘÍBRAM
29.09.2022
ČDŽ U 15, 15. kolo
6:0
Příbram vs. SKP Č. Budějovice
Branky: 56., 72. Janouch, 29. Hevessy, 48. Laffar, 78. Smola (p), 80. Němeček
Rozhodčí: Všetečka - Machač, Pfeifer
Diváci: 35
Příbram:

Duc Ho Sy – Schořovský (73. Dvoran), Sedláček, Lesák, Mrázek (59. Žalud) – Živanovič (65. Smola), Hevessy, Vondra, Janouch (75. Chán) - Černý (59. Němeček), Laffar (73. Tilinger)

U15 - Vysoká výhra nad SKP

Jaroslav Brunclík

Ve svátečním vloženém středečním kole jsme přivítali soupeře z jihu Čech SKP České Budějovice.

Soupeř měl stejně bodů jako my a šňůru 5 zápasů bez bodové ztráty. Hrálo se na naší UMT za vytrvalého jemného deště. Do utkání jsme vstoupili aktivně a naše aktivita vydržela celý zápas. Byl to diametrální rozdíl od utkání v Benešově. Do soupeře jsme se zakousli a už ho nepustili. Musím uznat, že to je teprve druhý soupeř, který chtěl hrát fotbal od branky s výstavbou hry. My jsme ale byli dobře připravení a získávali míče na polovině soupeře. Měli jsme v 1.poločase dostatek centrů i střel, ale ujala se až krásná střela Denise Hevessyho a vedli jsme 1:0. Tímto výsledkem skončil i 1.poločas.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že ještě více zatlačíme na soupeře a zkusíme přidat nějakou branku. To se nám povedlo ještě 5x a nad soupeřem jsme zaslouženě vyhráli 6:0. Musím pochválit i střídající hráče, že do utkání zapadli velmi dobře a mám radost, že se chtěli ukázat. Pro nás trenéry je poté radost s nimi takto pracovat. Děkujeme chlapcům za výkon a rodičům za podporu.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School