FK PŘÍBRAM
11.09.2023
ČDŽ U 15, 6. kolo
1:12
Hořovice vs. Příbram
Branky: 1. Riska - 24., 29., 33., 39., 63., 67. Jager, 62., 70. Budín, 28. Ngo, 35. Laňka, 79. Bezouška
Žluté karty: Šťástka, Frank
Rozhodčí: Špicl - Závora, Franc
Příbram:

Beran – Lantora, Šťástka (64. Bezouška), Garlík, Lesák – Frank, Soběslav, Ngo, Šimek (52. Bartík) – Jager, Laňka (52. Budín)

U15 - Vysoká výhra v Hořovicích

Jiří Smola

Mistrovský zápas v Hořovicích byl naším dalším představením na soupeřovo hřišti.

Blesková akce domácích, naše úvodní lehkovážnost, včasné nedostoupení a máme po devatenácti vteřinách dáreček v naší síti. Nutno dodat, velmi dobře sehraný rychlý protiútok a neméně kvalitní jeho zakončení. To nás opravdu zaskočilo a tímto povzbuzeni domácí hráči se i nadále s vervou hnali za dalším úspěchem. Dlouho se nám nedařilo útočné akce zdárně zakončit, a dokonce před další pohromou nás po velkém závaru v našem pokutovém území zachránilo až břevno. Až ve dvacáté čtvrté minutě přišlo vysvobození, když Sebastian Jager odčaroval kouzlo domácího brankáře a poprvé skóroval. To nás uklidnilo a svou zlepšenou hrou se klukům velmi rychle dalšími brankami podařilo otočit vývoj utkání.

Druhé dějství už bylo od začátku pod naší kontrolou. V celém utkání vyčníval nejen vstřelenými góly, ale i s obrovskou chutí hrající „rozdílový“ již zmíněný Séba Jager.

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 3.8.2024
Příprava A-tým, přát.
11:00h
FK Arsenal Česká Lípa
FK PŘÍBRAM
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School