FK PŘÍBRAM
01.05.2022
Česká liga žáků U 15, 19. kolo
0:7
Jablonec vs. Příbram
Branky: 1., 7. Kudelňák, 42., 52. Sadílek, 26. Němec, 69. Zápotočný, 73. Nikl
Rozhodčí: Šůma - Ouředník, Plátková
Diváci: 50
Příbram:

Karas – Nikl, Zápotočný, Hevessy, Čadek – Červenka (32. Sadílek), Abrhám, Kindlmann (71. Sedláček), Havelka – Němec, Kudelňák (71. Janouch)

U15 - Vysoká výhra v Jablonci

Jaroslav Brunclík

Tentokrát jsme zajížděli na další mistrovské utkání do sklářského města Jablonce nad Nisou.

Domácí nás přivítali na velmi dobře připraveném trávníku, kde bylo radost hrát. My jsme chtěli prodat stoupající formu a zvítězit. Velmi se nám vydařil vstup do utkání a hned v 1´ minutě po krásné průnikové přihrávce Vincenta Nikla proměnil samostatný nájezd Matěj Kudelňák a vedli jsme 0:1. Po další chybě domácích v 7´minutě zvýšil na 0:2 pro nás opět Matěj Kudelňák. Poté se utkání uklidnilo, trošku jsme se hrou uspokojili a až v 25´minutě po kombinační akci a přihrávce Štěpána Kindlmanna zvýšil vedení na 0:3 Lukáš Němec. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivně a po dvou přihrávkách Adama Čadka zvýšil vedení už na 0:5 dvougólový střelec Karel Sadílek. Poté se utkání už dohrávalo a po dvou rozích v 68´minutě a v 72´minutě se prosadil po výskoku alá Ronaldo nejprve Filip Zápotočný, upravil výsledek na 0:6 a po odraženém míči krásnou střelou křížem Vincent Nikl na konečných 0:7. Musím poděkovat klukům za odvedený výkon a můžeme se v klidu připravovat na domácí utkání s Bohemians Praha 1905.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School