FK PŘÍBRAM
07.10.2020
Česká liga žáků U 15, 7. kolo
3:0
Bohemians vs. Příbram
Příbram:

Karas - Šourek (41. Krýsl), Rajl, Drobílek T., Matouš - Vlas, Říha (41. Nedvěd), Čajko (63. Telenský), Cupl (69. Pivetz), Böhm, Drobílek M. (63. Soběslav)

U15 - Z Bohemians bez bodů

Tomáš Nosek

V dalším utkání s pražskými Bohemians tým U15 na body nedosáhl.

Do zápasu jsme vstoupili sice dobře, kdy byly aktivní hlavně Říha a Böhm, ale postupně nás Bohemka začala díky důrazu přehrávat a podnikala nebezpečné výpady do naší obrany, která tentokrát díky obutí některých hráčů nestála na pevných základech. Od pohromy nás zachránil velmi dobře chytající Karas, který ale nestačil na penaltu domácích, kdy si na ni sice sáhnul, ale nedokázal ji vytěsnit mimo tyče. Domácí šli tedy s jednobrankovým náskokem do šaten.

Lehká poločasová bouřka v kabině pomohla k tomu, že hned od úvodu jsme se snažili vyrovnat. Měli jsme k tomu dobré příležitosti 2x Böhm a 2x Drobílek. M. Bohužel jednomu chyběl důraz a druhému větší odvaha při řešení brankových situací. Domácí se pak vymanili z tlaku a po našich individuálních chybách přidali další dvě branky.

Tomáš Nosek-trenér U15: Kluci šli do zápasu s odhodláním získat body, ale ve středu hřiště nám chyběl nemocný Krameš a stále se zotavující Sandr. V utkáních s těmito soupeři potřebujeme prokazovat kvalitu ve všech činnostech a nám zejména první poločas vázla kombinace, soupeř měl jednoduše na některých postech lepší hráče . Navíc někteří z našich přijeli nepřipraveni na silně podmáčený terén a měli jen lisovky. Pochválil bych brankáře U14 Karase, který podal velmi výkon.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School