FK PŘÍBRAM
24.08.2021
Česká liga žáků U 15, 2. kolo
1:4
Teplice vs. Příbram
Branky: 4. Plicka - 5. Čadek, 7. Kareš,13. Kalivoda, 32. Němec (p´)
Žluté karty: Vlček, Kodeš, Bakrlík - Abrhám
Rozhodčí: Šimeček - Plzák, Davignon
Diváci: 100
Příbram:

Melzoch - Kindlmann, Zápotočný, Hevessy, Havelka - Kareš (60. Kúdelňák), Vaněček (64. Zelenka), Abrhám, Kalivoda (67. Sůra), Čadek - Němec

U15 - Zasloužená výhra v Teplicích

Tomáš Nosek

Po výborném kolektivním výkonu porážíme zaslouženě silný tým Teplic.

Tepličtí se rychle dostali do vedení po nedůrazu na naší polovině už ve 4.minutě. Rychle jsme odpověděli v 5. minutě po hezké kombinační akci na jejímž konci stál Čadek 1:1.Za malou chvilku se rozběhl do obrany s míčem Kareš a střelou na zadní tyč nedal domácímu brankáři šanci 1:2. Za dalších šest minut se opět měnilo skóre, kdy dorážel míč do branky Kalivoda 1:3. Úspěšný první poločas zakončil brankou Němec, který proměnil penaltu za faul na Kareše. Za zmínku stojí, že na všechny předchozí branky má asistenci právě Němec.

Druhý poločas přinesl hodně bojovnosti, protože domácí se rozhodně nevzdali a snažili se dosáhnout na změnu skóre, kterou však dobrá příbramská obrana nepřipustila.

Tomáš Nosek – trenér U15: Dnes musím kluky pochválit za fotbalový výkon. Se soupeřem jsme totiž prohráli v přípravě jednoznačně 1:6 a Teplice nás ve všech aspektech přehrály. Dnes jsem však nadmíru spokojen s výkonem celého týmu. První poločas jsme soupeře překvapili a drželi krok hlavně v osobních soubojích a ještě jsme dokázali ho fotbalově přehrát. Teplice mají ve svém středu několik fyzicky velmi vyspělých hráčů, ale díky naší aktivní hře jsme je prakticky k ničemu nepustili. Druhý poločas náš tým obětavě pracoval a v několika ošemetných situacích nás podržel brankář Melzoch.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School