FK PŘÍBRAM
24.03.2024
ČDŽ U 15, 19. kolo
1:5
FK Junior Strakonice vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 6. Chalupa - 13., 46., 56., 61. Laňka, 67. Budín
Žluté karty: Mikulenka - Bartík
Rozhodčí: Rothschedl - Handšuh, Honzák
FK PŘÍBRAM:

Bezouška – Lantora, Garlík, Šťástka, Lesák – Bartík, Ngo, Soběslav, Šimek (52. Jílek) – Laňka, Budín (67. Zelenka)

U15 - Zlom přišel po přestávce

Jiří Smola

Zlepšený výkon ve druhém poločase a hlavně 4 branky Martina Laňky přinesly zasloužené tři body.

Ve Strakonicích jsme toho v prvním poločasu moc dobrého nepředvedli. Pár minut po výkopu se najednou nebe zatáhlo, přivanul vítr s nepříjemným deštěm a rychlá úvodní branka domácích jen dokreslila náš velmi nepovedený vstup do utkání. Naštěstí s rychlou odpovědí přišel Daniel Ngo, když šikovně uvolnil Martina Laňku, který střelou na zadní tyč srovnal. Žádnou další povedenou akci, která by byla dotažena do úspěšného konce jsme v první části zápasu už neviděli. Bez pohybu a pracovitosti to prostě nepůjde nikde.

O přestávce už nebyla bouře venku, ale v kabině… Kluci to pak vzali za správný konec a od začátku druhé půle domácí už přehrávali. Do vedení nás dostal s kapitánskou páskou hrající Martin Laňka, který svým zahráním přímého kopu nechal vzpomenout na páteční gólový úspěch „našeho“ Tondy Baráka v přípravném utkání Česka s Norskem. Náš kapitán dokázal ještě dvakrát svou levačkou potvrdit své střelecké schopnosti. Zejména jeho branka po krásném vysunutí Šimonem Šťástkou snesla měřítko. Účet utkání pak uzavřel Honza Budín, když střelu Honzy Soběslava odraženou od břevna pohotově uklidil do sítě. No, a nakonec se tak trochu i to počasí uklidnilo.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School