FK PŘÍBRAM
11.03.2020
ČLD U16, 16. kolo
3:1
Příbram B vs. Petřín Plzeň
Branky: 37. Včelák, 53. Plesl, 67. Sýbek - 15. Velfl
Příbram B:

Harásek - Forejt, Kindelmann, Plesl, Krejčí - Krym (75.Deml), Huňa  (61. Hevessy), Šimůnek (88. Garlík), Přívozník (61. Havlík) - Včelák (84. Tilinger), Sýbek

U16 - Úspěšný obrat

Tomáš Nosek

Po zimní přípravě se nám opět rozjel kolotoč mistrovských utkání a pro naši U16 to byl vstup vítězný, když jsme po dobrém výkonu porazili tým z Plzně. Na podzim jsme mu podlehli vysokým rozdílem a proto bylo soupeři co vracet.

Utkání začalo vzájemný oťukáváním a po chybě v obraně šli hosté v 15. minutě do vedení, střelcem byl Velfl 0:1. Pak jsme se o slovo přihlásili i my a nebezpečnou střelou Sýbka, se kterou si ale hostující brankář poradil. Pak se dvakrát řítil sám na brankáře Krym, ale jednou byl obránce na místě včas a podruhé netrefil o kousek branku.O vyrovnání se postaral ve 37. minutě Včelák, kdy na hranici ofsajdu převzal přihrávku od Kindelmanna a v pádu podél brankáře správně zakončil 1:1.

Ve druhém poločase se po rohovém kopu a souhře po ose Huňa, Přívozník, Krejčí dostal k míči náš nový stoper Plesl a levačkou pohodlně zavěsil 2:1. Poslední branku nám soupeř trošičku daroval, kdy jsme využili chyby v rozehrávce a Včelákovu gólovou střelu dorazil kapitán Sýbek 3:1.

Hodnocení trenéra Tomáše Noska:  Cením si toho, že kluci zvládli obrat v utkání a byl vidět jednoznačný posun oproti podzimní konfrontaci, kdy už jsme nebyli horším týmem a zvládali úspěšně osobní souboje. Protože nám skončil tahoun týmu Kačírek ze zdravotních důvodů, sáhli jsme k jinému řešení na místě stoperů se v přípravě objevili Plesl, Kindelmann a Hevessy. Do útoku naopak šel kapitán Sýbek. Snad se jim bude dařit i v dalších utkáních, tak jako v tom prvním.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School