FK PŘÍBRAM
02.10.2019
ČLD U16, 8. kolo
4:3
Sokolov vs. Příbram B
Branky: 15. Peška, 26. Černý, 35. Peška, 44. Kraus - 6. Včelák, 54. Kačírek, 68. Plesl
Příbram B: Strolený - Jurica, Kačírek, Sýbek, Krejčí - Havlík (46. Krym), Hevessy (46. Kindelmann), Tilinger (46. Čížek), Šimůnek (74. Garlík) - Včelák, Plesl

U16 - Ztrátu z první půle se dotáhnout nepodařilo

Tomáš Nosek

Zlepšený výkon ve druhém poločase už bohužel nestačil na dotažení tříbrankové ztráty a ze Sokolova se tak dorost vrací bez bodů.

Do utkání jsme vstoupili rychlou brankou Včeláka, který v 6. minutě využil přihrávku Plesla 0:1. Pak jsme už celý první poločas tahali za kratší konec a domácí otočili během 40 minut celé utkání. Příliš mnoho individuálních chyb umožnilo soupeři odskočit na poločasový výsledek 4:1. V naší hře byla spousta nepřesností a ve středu hřiště nám chyběla dynamika a kreativita. 

Hráčské změny ve druhém poločase přinesly jiný obrázek hry a snížení na rozdíl jen jedné branky, bohužel další čtyři 100% šance (3x Plesl,1x Včelák) nedokážeme realizovat do brankového vyjádření a proto nevezeme ze Sokolova žádné body.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School