FK PŘÍBRAM
09.03.2020
I.Celostátní liga U 17, 18. kolo
1:0
Pardubice vs. Příbram
Online
Branky: 25. Miláček
Žluté karty: Veverka
Diváci: 50
Příbram:

Hauser - Mich. Kynkor, Halinský, Lisý, Vykysalý - Mar. Kynkor (62. Bálek), Nikl, Pech - Přívozník (86. Suchý), Mizera (41. Záluský), Nedvěd

U17 - Škoda zahozených šancí

Erik Šlechta

V Pardubicích jsme odehráli svůj nejlepší poločas za celou sezónu.

V úvodu utkání nás soupeř zatlačil a je díky Karlovi Hauserovi v naší brance jsme drželi nerozhodné skóre do 25. minuty. Od té doby se hra vyrovnala a do poločasu už nepadla žádná branka. 

Během přestávky jsme kluky nabudili, ať ukážou co v nich opravdu je a druhý poločas to předvedli i na hřišti. Už v úvodu druhého poločasu jsme nepouštěli soupeře do žádných šancí a byli jsme pány na hřišti. Od 60. do 70. minuty jsme měli tři 100% gólové šance, které jsme bohužel nevyužili. Ke konci jsme ještě soupeře zatlačili, ale bohužel gól jsme nevstřelili. 

Z tohoto utkání jsme si určitě nějaký ten bod zasloužili a druhý poločas nám ukázal, že umíme hrát pěkný fotbal. Klukům za druhý poločas patří velký dík a doufáme, že si to přenesou i do dalších zápasů i tréninků.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School