FK PŘÍBRAM
15.04.2019
ČLD U18, 21. kolo
0:5
V. Žižkov vs. Příbram B
Branky: 24 Navrátil, 49 Habart, 59 a 66 Vohradský, 86 Pech
Rozhodčí: Hlaváček - Jelínek, Stránský
Diváci: 40
Příbram B: Trnka (46. Smrkovský) - Skočdopole, Vokurka, Vošmik (46. Švestka), Jílek, Vohradský (76. Dařena), Nezník, Navrátil, Matoušek, Vavruška (65. Broda), Habart (73. Pech)

U18 odehrála utkání na hřišti 4. týmu tabulky Žižkova

Daniel Huňa

Z očekávaného utkání nakonec byla jasná záležitost a vysoká výhra pro Příbram.

Do 10. min. to vypadalo, že to bude velmi těžký vyrovnaný zápas. Ale opak byl pravdou. Příbram po nich převzala iniciativu na hřišti. Velmi dobře držela míč a kombinovala. Vytvářela si spoust brankový Příležitostí a odměnou jí byla zasloužená výhra 0:5.

Trenér Huňa: Do zápasu nastoupil velmi mladý tým, který odehrál asi nejlepší zápas v sezóně. Jsem moce rád, že se nám dařilo velmi dobře držet míč a opravdu si zápas užívat. Hráči ale musí nadále na sobě hodně pracovat. Jedna věc mě ale velmi mrzí a to je zranění Vokurky, který podal velmi dobrý výkon. Věřím, že to nebude nic vážného a že Standu uvidíme co nejdříve zpět na hřišti. 

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School