FK PŘÍBRAM
04.10.2021
I.Celostátní liga U19, 10. kolo
3:1
Příbram vs. Karviná
Branky: 14., 23. Kudelňák, 86. Hýsek - 79. Trček
Žluté karty: Jurčák, Jurga
Rozhodčí: Melichar - Cichra, Průša
Diváci: 90
Příbram:

Harásek - Zábranský, Lisý, Šustr, Bína (89. Kindlmann) – Gornický (82. Plesl), Hýsek (89. Kynkor), Halinský, Broda (41. Walter) Bálek - Kudelňák (82. Huňa)

U19 - Anglický týden zakončen výhrou

Tomáš Nosek

U19 zdolala silný tým z Karviné po dobrém prvním poločase, kdy využila dvě příležitosti a vybudovala si v utkání rozhodující náskok.

Zápas s dobře připraveným týmem z Karviné nebyl vůbec jednoduchý, protože mají ve svém středu několik zajímavých zahraničních hráčů, kteří čekají na vstupenku do A týmu. Nebezpečí číhalo zejména v útočné síle Karviné, ale opětovně dobře hrající obrana soupeře pustila do šance jen krátce před poločasem. V té době už jsme však vedli o dvě branky, které vstřelil Kudelňák. První po hrubé chybě hostujícího hráče a druhou po pěkné přihrávce Bálka.

Druhý poločas se změnil na dobývání naší branky a pokusů o korekci výsledku. To se povedlo až v 79. minutě Trčkem 2:1. My naopak dokázali využít okénko v obraně a Hýsek po brejku upravil na 3:1.

Tomáš Nosek (hlavní trenér U19): Měli jsme za sebou těžká utkání v Opavě a Plzni, proto jsme upravili tréninkový proces, aby si tým odpočinul. Určitě se to projevilo pozitivně a dokázali jsme, že to byl dobrý krok. Tým Karviné měl nespornou kvalitu a určitě jsou tři body pro náš tým skvělým počinem. Tým maká a pracuje na 100%. Doufám, že nám to ještě chvíli vydrží. Chtěl bych touto cestou poděkovat trenérům A týmu, že nám umožnili start Denise Halinského.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School