FK PŘÍBRAM
19.10.2021
I.Celostátní liga U19, 12. kolo
1:1
Příbram vs. Olomouc
Branky: 89. Dařena - 70. Mikulenka
Žluté karty: Zábranský - Saňák, Kadlec, Koláček, Mikulenka
Rozhodčí: Mokrusch - Švorc, Dourava
Diváci: 150
Příbram:

Harásek - Zábranský, Lisý, Šustr, Bína – Gornický, Hýsek (72. Tříska), Halinský, Langhamer (72. Dařena) Bálek - Kudelňák (72. Walter)

U19 - Bod se Sigmou Olomouc

Tomáš Nosek

U19 v netradičním pondělním termínu remizovala s týmem Sigmy Olomouc.

Zápas se pro nás mohl vyvíjet dobře již od první minuty, kdy se řítil na branku Kudelňák, ale obrana hostů ho včas zastavila. Sigma hrozila ze standardních situací, ale naštěstí se žádná v úvodní části neujala. Naše šance měl pouze agilní Kudelňák, jednou ho zastavila tyč a dvakrát špatné fotbalové řešení v pokutovém území. Škoda, neboť bychom si alespoň jednu branku za úvodní část zasloužili.

Druhý poločas však přišla na hřiště úplně jiná Olomouc. Její hráči začali být všude dříve a získávali všechny druhé míče. Navíc nepřesná hra byla vodou na mlýn Sigmy a ta šla po chybě domácí obrany do vedení v 70.minutě se trefil Mikulenka, kdy ani Harásek neměl čisté svědomí při obdržené brance. Soupeř mohl v několika případech navýšit náskok, ale domácí brankář byl tentokrát vždy na svém místě a svou chybu více než odčinil. Vyrovnání přišlo na poslední chvíli, kdy jsme hosty přinutili zahrát z poloviny hřiště malou domů, která se jim však vůbec nepovedla a my toho využili ke vstřelení branky Dařenou 1:1.

Tomáš Nosek (trenér U19): Soupeř měl svoji kvalitu, kterou nám ukázal zejména ve druhém poločase, kdy byl lepší.  Ale první poločas jsme při řešení některých situací nebyli úplně daleko od vstřelení branky. Řekl bych, že s bodem jsme spokojeni. Tým pochválím za hru až do konce. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School