FK PŘÍBRAM
20.02.2022
I.Celostátní liga U19, 28. kolo
3:1
Příbram vs. Slovácko
Branky: 7. Dařena, 42. Lisý, 82. Halinský - 43. Kudela
Rozhodčí: Ulrich - Doubrava, Štefan
Diváci: 50
Příbram:

Harásek – Bína, Lisý, Šustr, Halinský – Kudelňák, Bálek (60. Hýsek), Razetto (60. Broda), Gornický (80. Nedvěd) – Dařena (78. Beneš), Tříska

U19 - Důležité vítězství

David Langer

V prvním jarním zápase jsme doma přivítali 1.FC Slovácko. Při pohledu na tabulku bylo každému jasné, že to je zápas, jak se říká o šest bodů. Hrálo se za silného větru na umělé trávě.

Po kvalitní zimní přípravě, kdy jsme předváděli pěkný rychlý fotbal, jsme v tomto zápase dokázali na tyto výkony navázat. V prvních třiceti minutách jsme si vytvořili několik stoprocentních gólových šancí a byla veliká škoda, že skóre bylo pouze 1:0 a ne o tři branky vyšší. Poté se hra vyrovnala a do brankových příležitostí se nedostávalo ani jedno mužstvo. V závěru poločasu jsme po pěkné kombinaci a následném faulu hostujícího mužstva kopali penaltu, kterou jsme s přehledem proměnili. V poslední minutě však soupeř dokázal z ojedinělého protiútoku a první střely na branku snížit na poločasových 2:1.

I druhý poločas jsme začali aktivně, ale až trestuhodně řešili situace tři na jednoho, tři na dva či čtyři na dva. Místo abychom v této fázi zápasu dokázali zvýšit rozdíl ve skóre, málem jsme byli potrestáni vyrovnávacím gólem, ale podržel nás brankář Harásek, když zlikvidoval minimálně dvě velké šance soupeře. Deset minut před koncem utkání předvedl krásné sólo Halinský, které zakončil perfektní střelou šajtlí do šibenice a zvýšil na 3:1. Samotný závěr utkání jsme dohráli v klidu a zasloužené vítězství uhájili. 

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School