FK PŘÍBRAM
30.09.2021
I.Celostátní liga U19, 15. kolo
3:1
Plzeň vs. Příbram
Branky: 42. Keltyčka, 74. Krůta, 79.Doubek - 78. Walter
Žluté karty: Daněk, Doubek - Zábranský, Hýsek, Walter
Rozhodčí: Krejsa - Tupý, Krůs
Diváci: 58
Příbram:

Harásek - Suchý (57. Kindelmann), Lisý (60. Kynkor), Šustr, Bína – Gornický (57. Forejt), Hýsek, Broda, Zábranský, Bálek (57. Walter) - Kudelňák

U19 - Hořká plzeňská lekce

Tomáš Nosek

Dorost U19 nedokázal v Plzni navázat na předchozí dobré výkony a po čtyřech utkáních nebodoval.

Další utkání v tomto nabitém týdnu jsme sehráli v nedaleké Plzni. Bohužel nenavazujeme na dobrá vystoupení z minulých týdnů a prohráváme celkem jednoznačně po nepřesvědčivém výkonu. Plzeň nás dostala díky kvalitní hře rychle pod tlak, ale nám pracovala od úvodních minut dobře defenzíva. Až do úvodní branky se nám dařilo odolávat dobré kombinační hře domácí Viktorie. Gól padnul po nevynuceném rohu, kdy zcela zbytečně zahrál Bína na roh a hráč Keltyčka využil nedůrazného bránění Šustra a pohodlně skóroval 1:0.

Naše snaha dostat Plzeň pod tlak ztroskotává na našich nepřesnostech v útočné činnosti. A proto nás opět trestá soupeř brankou, kdy využije nedůrazného odehrání míče Haráskem a z blízka pohodlně doklepává Krůta 2:0. Podaří se nám snížit po zmatcích v pokutovém území domácích a rozhodčí označil za střelce Waltera 2:1. Bohužel hned za minutu opět nedůrazem a liknavostí pustíme soupeře ke střele a ten zvýší na 3:1 Doubkem. Dnešní výkon nemohl na body stačit.

Tomáš Nosek (trenér U19): Soupeř měl kvalitu, ale my jsme body soupeři odevzdali velmi jednoduše. Bohužel v dnešním utkání jsme udělali příliš mnoho chyb v důležitých prostorech tzn. v pokutovém území. A Plzeň nás potrestala. Chyběla nám lehkost, se kterou jsme hráli v minulých zápasech. Ale je nutné se připravit hned na víkend, kdy nás čeká Karviná.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School