FK PŘÍBRAM
12.09.2021
I.Celostátní liga U19, 7. kolo
1:3
Hradec K. vs. Příbram
Branky: 22. Hypšman - 56. Bálek, 59. Tříska, 79. Lisý
Žluté karty: Houdek, Schmoranz
Rozhodčí: Novák - Tryzna, Bečvář
Diváci: 50
Příbram:

Harásek - Suchý, Lisý, Šustr, Bína – Gornický (78. Zábranský), Bálek, Broda, Hýsek (78. Walter), Pech (86. Kudelňák) - Tříska (67. Dařena)

U19 - Překvapivá výhra v Hradci

Tomáš Nosek

Překvapivě si odvážíme body z východních Čech po velmi dobrém kolektivním výkonu.

Do utkání jsme vstoupili se dvěma změnami v sestavě, kdy poprvé nastoupil Šustr a na levé křídlo pak Hýsek. Už od úvodních minut chtěl domácí tým diktovat tempo a držel dlouho míč na svých kopačkách. Ale i u Hradce se občas objevila chyba v rozehrávce či při zpracování a my jsme toho dokonale využívali pro rychlé protiútoky ze kterých si vypracováváme už náznaky šancí jmenovitě Hýsek či Pech. Zahřmít mohlo zejména po střele Brody, kdy domácím pomohlo břevno. Prakticky ihned této naší šanci šli domácí do vedení, kdy využili nedorozumění dvojice Harásek - Bína a pohodlně vstřelili branku Hypšmanem 1:0. Vyrovnat mohl ještě v prvním poločase Tříska, ale špatně odhadl situaci a zakončil velmi slabě.

Druhý poločas začal stejně jako první, ale dobře jsme pracovali v obraně a podařil se nám rychlý výpad do otevřené obrany Gornickým a po zmatcích v domácí obraně se trefuje Bálek 1:1. Za tři minuty opět využíváme dobré souhry v pokutovém území a trefuje se Tříska 1:2. Výborně pracující obrana však domácí nepouštěla na dostřel a naopak využíváme další okénko v domácí obraně, kdy pohodlně doklepává stoper Lisý 1:3. Dohráváme zbytek utkání v euforii. A obrovská radost z překvapivé výhry byla vidět na všech hráčích.

Tomáš Nosek (hlavní trenér U19): V přípravě na utkání jsme se soustředili na nastavení všech hráčů do pozice vítězů. Myslím, že se nám to povedlo dokonale. Soupeř nás nedokázal přehrát v křídelních prostorech, což si myslím bylo důležité pro vývoj celého zápasu. Kvalitní obranná fáze a disciplinovanost od všech hráčů byla základem tohoto úspěchu. Pochvalu zaslouží celý tým a mladý Šustr se vypořádal se svým prvním utkáním za U19 nad očekávání.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School