FK PŘÍBRAM
09.04.2022
I.Celostátní liga U19, 20. kolo
2:1
Sparta vs. Příbram
Branky: 16. Rus, 35. Vitarigov - 5. Gornický
Žluté karty: Lehocký - Razetto
Rozhodčí: Matoušek - Severýn, Hes
Diváci: 88
Příbram:

Harásek – Bína, Lisý, Šustr, Bálek– Gornický (79. Plot), Hýsek (79. Plesl), Razetto, Zábranský (70. Přívozník)– Dařena (63. Tříska), Kudelňák

U19 - Prohra na Spartě

David Langer

Velmi dobrý výkon na body na Spartě nestačil a prohráli jsme 2:1.

V úvodu zápasu jsme aktivní hrou Spartu překvapili a ujali jsme se po pěkné akci vedení 1:0 brankou Gornického. Za tohoto stavu jsme měli další velkou šanci, ale již překonaný domácí brankář zázračně vyškrábl míč na brankové čáře. Poté přišlo celkem kontroverzní rozhodnutí rozhodčího, který za stavu 1:1 nevyloučil domácího hráče, za faul zezadu na Dařenu, který běžel sám na domácí branku … Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1 pro domácí.

Kluci na přírodní trávě, na které se konečně hrálo, předváděli velmi dobrý výkon. Oproti minulým zápasům jsme výrazně zlepšili kombinaci ve středu hřiště, kde jsme Spartu často přehrávali, neztráceli jsme lehké míče a dokázali dobře kombinovat i po autových vhazováních.

Ve druhém poločase již gól nepadl, i když jsme měli hlavně v závěru několik náznaků šancí. Je škoda, že jsme po dnešním dobrém výkonu nezískali ani bod a potřetí za sebou prohráli velmi těsným rozdílem. 

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School