FK PŘÍBRAM
11.11.2019
I.Celostátní liga U19, 14. kolo
3:3, 5:4pen
Příbram vs. M. Boleslav
Online
Branky: 26. Vohradský, 27. Švestka, 29. Vokurka
Rozhodčí: Hanousek - Tesař, Vyhnal
Příbram: Smrkovský - Vokurka, Dolejš, Dvořák, Dušek, Obdržal, Švestka, Vokřínek (81. Čížek), Hrudka (86. Vott), Budínský, Vohradský (67. Prinsley)

U19 - Tříbrankové vedení nestačilo

Daniel Huňa

V pátek odehráli starší dorostenci utkání na domácím hřišti.

Zápas proti Mladé Boleslavi začal velmi bojovně. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Než během 4 minut vstřelila Příbram tři branky. Mladá Boleslav se ale nadále snažil hrát a před koncem prvního poločasů vstřelila branku. 

Druhý poločas začal pro domácí velmi špatně. Díky velkým individuálním chybám, Mladá Boleslav srovnala během 5 minut skóre, na 3:3. Do konce zápasu si obě mužstva vytvořila po jedné velké šanci. Zápas nakonec skončil remízou a o vítězi rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých byl šťastnější domácí tým.

Trenér Huňa: Věděli jsme, že nás nečeká jednoduchý soupeř, i když se pohybuje ve spodní části tabulky. Ale první poločas nám vyšel super. Bohužel začátek druhé jsme nezvládli a soupeř vyrovnal. Myslím si, že to byla spravedlivá remíza. Penalty kluci zvládli na výbornou, když proměnili všech pět a jednu penaltu soupeře dokázal chytit náš brankář Smrkovský. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School