FK PŘÍBRAM
05.10.2020
I.Celostátní liga U19, 7. kolo
1:0
Hradec K. vs. Příbram
Branky: 50. Dolejš (vlastní)
Žluté karty: Baloun, Hlaváč, Novotný
Rozhodčí: Nedvěd - Jansa, Martínek
Diváci: 50
Příbram:

Boudník - Schindler (83 Habart), Hrudka, Nikl, Hošek - Vott (46 Dušek), Halinský, Čížek (56. Vacek), Krotil (Walter), Švestka - Dolejš

U19 - Utkání rozhodla vlastní branka

Daniel Huňa

Smolná vlastní branka rozhodla o prohře dorostu v Hradci Králové.

Do utkání v Hradci Králové vstoupily oba týmy s opatrností a vzájemným respektem. Dlouho se hrálo bez šancí, spíše ve středu hřiště. Až v 35. minutě se Krotil šikovně prosadil přes dva bránící hráče, ale hradecký brankář byl dobře postavený a jeho střelu vyrazil. Ke konci prvního poločasu jsme si vytvořili pár standardních situací ze slíbených vzdáleností, bohužel nám chyběl větší důraz v pokutovém území a lepší kvalita jejich zahrání.

Do druhého poločasu jsme aktivněji vstoupili opět my, bohužel nás srazila na kolena 50. minuta, kdy jsme si srazili ojedinělou soupeřovu akci do vlastní branky. Po zbytek utkání se domácí stáhli do bloku a bránili výsledek. Měli jsme sice míč více na kopačkách, ale scházel nám větší klid a odvaha ve finální fázi. A tak odjíždíme z Hradce s prázdnou.

Trenér Huňa: Je obrovská škoda, že jsme nedokázali získat alespoň bod. Do 50. minuty jsme byli lepším týmem. Zlom nastal když jsme si v jednoduché situaci po centru soupeře vstřelili vlastní branku. Pak už bylo těžké se dostat do zahuštěné obrany soupeře, který hrozil z brejků. Musíme se oklepat a navázat na dobrý výkon výsledkem. 

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School