FK PŘÍBRAM
04.04.2022
I.Celostátní liga U19, 19. kolo
1:2
Příbram vs. Meteor
Branky: 80. Razetto (p) - 24. Matys, 51. Jahoda
Žluté karty: Šustr - Lízálek, Dohnal
Rozhodčí: Hádek - Trska, Štefan
Diváci: 85
Příbram:

Harásek – Bína, Lisý, Šustr, Kindlmann – Kudelňák, Hýsek (87. Sýbek), Razetto, Broda (87. Plot), Gornický (54. Nedvěd, 78. Beneš) – Dařena (54. Plesl)

U19 - Ztráta s Meteorem

David Langer

V 7. jarním kole jsme na domácím hřišti zbytečně prohráli 1:2 s Meteorem Praha.

Tento zápas bychom mohli nazvat „zápas blbec“. Veškeré okolnosti hrály dnes proti nám. Původně jsme měli hrát na hlavním hřišti, ale hrálo se na umělce, v týdnu se u několika hráčů objevila viróza, nejhorší však byly povětrnostní podmínky. Teplota mínus 1 stupeň a sněhová vánice. To vše hrálo do karet soupeři, který důsledně brání a praktikuje „jednoduchý“ fotbal. I přes tyto nepříznivé skutečnosti jsme ale měli tento zápas zvládnout, což se nepodařilo, protože jsme hráli hekticky, byli málo trpělivý při práci s míčem a zbavovali se ho zbytečně v situacích, kdy pro to nebyl důvod a soupeř na nás nevytvářel žádný tlak. Místo toho, abychom v situacích dva na jednoho nebo tři na dva podrželi míč a připravili si na těžkém terénu lepší situaci pro centr ze stran, jsme hráli vysoké nákopy středem hřiště. V následných soubojích byli úspěšnější hosté, a to i díky výškové převaze. Klukům nelze upřít snahu, soupeře jsme do ničeho nepouštěli, ale naše akce končili většinou kolem šestnáctky. Ve finální fázi hry nám chyběla technická kvalita a větší sebevědomí, jít odvážněji a s větší zarputilostí do šestnáctky dát gól.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School