FK PŘÍBRAM
15.12.2020
FORTUNA:LIGA, 12. kolo
2:1
Bohemians vs. Příbram
Online
Branky: 25. Vacek, 73. Novák - 43. Folprecht
Žluté karty: Vávra, Vais
Rozhodčí: Zelinka - Moláček, Hrabovský
Bohemians:

Le Giang – Schumacher, Hůlka, Bederka, Vondra – Hronek (90 Osmančík), Jindřišek, Vacek (46. Květ), Novák (77. Keita) – Pulkrab (90. Dostál), Vaníček (62. Nečas)

Příbram:

Kočí - Nový, Vilotič (88. Pinc), Tregler, Cmiljanovič - Pilík, Zorvan (79. Hájek), Rezek, Folprecht (79. Vais), Vávra (62. Antwi) - Voltr

V Ďolíčku jsme na body nedosáhli

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram nedokázala navázat na předchozí utkání a na půdě Bohemians prohrála 1:2. Jedinou branku vstřelil v prvním poločase Zdeněk Folprecht.

Příbram nastoupila v neoblíbeném Ďolíčku s jednou změnou v sestavě a touhou prodloužit aktuální sérii bodově úspěšných utkání.

Zápas začal velmi opatrně z obou stran a diváci na přilehlých balkónech si na první střelecký pokus museli počkat více než 20 minut. S Schumacherovým pokusem z velké dálky, ale neměl Kočí žádný problém. Vše si však domácí Bohemka vynahradila o chvíli později. Kombinační akci v pokutovém území zakončil Kamil Vacek a poslal svůj tým do vedení. Po úvodní brance se znovu hra odehrávala spíše ve středu hrací plochy bez většího vzruchu před brankami. Závěr poločasu vyšel lépe Příbrami. Zdeněk Folprecht dokázal obejít několik bránících hráčů a svojí premiérovou brankou v příbramském dresu dokázal vyrovnat!

Druhý poločas se i díky těžkému terénu odvíjel v podobném duchu jako první a příliš vzrušení před brankami nenabídl. K ojedinělému střeleckému pokusu se dostal Hronek, ale Kočí si dokázal poradit. Rozhodující okamžik utkání přišel v 73. minutě. Příbramská obrana nedokázala uhlídat Nováka, který vyraženou střelu umístil za Kočího a znovu strhl vedení na stranu Bohemians. Pavel Horváth po obdržené brance poslal na hřiště čerstvé síly v podobě Antwiho a Vaise a oba se mohli v závěrečné desetiminutovce postarat o vyrovnání. Nejprve v dobré pozici po Rezkově přihrávce pálil nad Antwi. V obrovské příležitosti se pak ocitl Jonáš Vais jehož hlavičku zákrokem utkání vytáhl Le Giang na roh. V samotném závěru se k hlavičce znovu dostal Antwi, ale ani tentokrát branku netrefil.

Příbram tak po čtyřech utkáních nebodovala a odjíždí z Prahy s porážkou 1:2.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School