FK PŘÍBRAM
23.02.2019
FORTUNA:LIGA, 22. kolo
2:0
Olomouc vs. Příbram
Online
Branky: 26. Plšek, 90 Zahradníček
Žluté karty: Sladký, Vepřek - Chaluš, Květ
Rozhodčí: Hrubeš – Kubr, Vaňkat
Diváci: 2748
Olomouc: Buchta – Sladký, Beneš, Polom, Vepřek – Zahradníček, Kalvach, Plšek (80. Dvořák), Houska (90. Štěrba), Falta – Nešpor (72. Yunis)
Příbram: Kočí - Nový, Chaluš, Tregler, Antwi - Mingazov, Matoušek, Rezek (62. Voltr), Kingue (58. Keita), Jablonský (84. Kodr) - Květ

V Olomouci vyšla Příbram střelecky i bodově naprázdno

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram posílená o tři nové hráče v základní sestavě prohrála v Olomouci 0:2 a nedokázala tam potvrdit bodový zisk z minulého týdne.

Do utkání nemohl trenér Josef Csaplár počítat s kapitánem Antonínem Fantišem a kvůli zdravotním potížím chyběl i Soldát. V základní sestavě se tak objevily tři nové tváře, které se k Litavce přišly během týdne - Matoušek, Chaluš a Kingue.

V první vážnější situaci se objevili domácí. Brankář Kočí při odkopu trefil dobíhajícího Nešpora a odražený míč šel jen těsně vedle levé tyče. Na druhé straně se v 11. minutě k sólu nadechl navrátilec Jan Matoušek, který obešel čtyři spoluhráče, ale jeho slabý střelecký pokus Buchtu v brance Olomouce neohrozil. 

První branka utkání přišla ve 26. minutě, kdy Sladký našel ve vápně Plška a na jeho střelu k tyči neměl Kočí nárok.

Do druhého poločasu Příbram přidala a hned po dvou minutách se po centru opřel do střely Antwi, ale jeho střela mířila nad branku. Vyrovnat mohl v 68. Mingazov, který po centru hlavičkoval z malého vápna ve vyložené šanci nad. 

S blížícím se koncem utkání začali hosté více otevírat zadní vrátka ve snaze o vyrovnání, ale jejich snaha ke gólu nevedla. Naopak na druhé straně dokázal volného prostoru v samotném závěru využít Zahradníček, který druhým gólem určil konečnou podobu výsledku.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School