FK PŘÍBRAM
11.05.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 28. kolo
1:1
Příbram vs. Jihlava
Online
Branky: 70. Hušbauer - 48. Franěk
Žluté karty: Piško (Jih)
Rozhodčí: Pechanec - Šimáček, Černoevič
Příbram:

Melichar - Antwi, Brabec, Jahić, Fišl, Matoušek - Coňk, Švestka, Hušbauer - Nečas, Fall

Jihlava:

Soukup - Chytrý, Vedral, Šancl, Piško, Franěk, Araujo-Wilson, Farka, Lacko, Křehlík, Pešek.

V důležitém souboji s Jihlavou remizujeme

Zdeněk Brož

Souboj s Jihlavou byl úpornou obranářskou bitvou, která přinesla našemu týmu pouze bod. Branku našeho týmu dal z penalty Hušbauer.

Do veledůležitého zápasu s Jihlavou se vrátil do sestavy kapitán Josef Hušbauer. Nově sestavený trenérský tým v čele s Jiřím Kohoutem musel hráčům před zápasem spíš osvěžit hlavy než vymýšlet nové taktiky. A náš tým nastoupil do zápasu s převahou i velkou šancí Emmanuela Antwiho, kterému ve druhé minutě sebral z hlavy branku gólman. Ve 13. minutě zahrozila i Vysočina, když Vedral hlavičkoval nebráněný při rohovém kopu a Melichar stačil míč vytlačit na rohový kop. Bylo vidět, že oba týmy se soustředí na defenzivu, ve které nechtěly udělat ani jedna strana chybu. Do několika náznaků šancí se dostal Fall, ale ani tři různá zaV poslední minutě střílel z hranice vápna Matoušek, jeho střela z halfvoleje šla vedle branky.

Po přestávce se dostali k rohu hosté z Jihlavy, přes hráče na zadní tyči přihráli před branku a poslali Vysočinu do vedení - 0:1 ve 48. minutě. Pár minut na to, kopal náš tým standardku a hlavičkující Jahić trefil tyč branky soupeře! Dobrou šanci měl také Fall, který si našel ve vápně míč od střídajícího Loica Nkwingy a trefil brankáře na čáře. V 70. minutě byl faulovaný Antwi ve vápně a nabídnutou penaltu proměnil Josef Hušbauer - 1:1! Náš tým na konci nepolevoval, jenže opět aktivně hrající Fall nenašel přesnou mušku. Výsledek zápasu je tak jen částečným úspěchem, kdy jsme jednogólovou ztrátu alespoň dotáhli k remíze.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School