FK PŘÍBRAM
16.11.2023
Příprava A-tým, přát.
2:2
Bohemians B vs. Příbram
Branky: 23. Skořepa, 30. Bělaška - 25. Nsunzu, 27. Nsunzu (pen.)
Bohemians B:

Příbram:

Bleha (60. Melzoch) - Vokřínek, Hossan (46. Makarchuk), Matoušek, Šurýn (60. Likeng)  - Čadek (46. Vulin), Krameš (46. Luah), Nsunzu, Roušar (60. Koffi), Bílý (60. Čajko)  - Votava (60. Nkwinga, 75. Krameš)

V přípravě jsme vyzkoušeli i dorostence

Zdeněk Brož

Do přípravného utkání s béčkem Bohemians využili trenéři možnost vyzkoušet hráče nejen z dorostu, ale i dalších testovaných fotbalistů.

Mix hráčů napříč týmy i kategoriemi vybrali trenéři pro poslední přípravný zápas. Do utkání se tak v základu podívali jak hráči "áčka" a "béčka", tak i z dorosteneckých výběrů včetně patnáctiletého Adama Čadka. Po jednom tréninku sestavený tým dostal naordinovanou taktiku, která byla úspěšná i v zápasech F:NL a rozhodně se neztratil. Po obdržené brance rychle vyrovnal Nsunzu střelou z 20 metrů, po další akci si zambijský záložník vybojoval penaltu, kterou sám proměnil na 2:1 z našeho pohledu. Bohemka stejně rychle vyrovnala ve 30. minutě a zápas vypadal na bezuzdnou kanonádu.

Jenže další branka už nepřišla ani po změně stran, i tak bylo vidět několik zajímavých akcí i výkonů. Zatímco se v areálu Bohemians trousili z tréninku ligoví hráči včetně našich odchovanců Jana Matouška a Martina Jedličky, tak na hřišti bylo vidět, že mezi nováčky v našich dresech nemusí být nouze o další talenty. Výsledek 2:2 sledovala i velká část hráčů A-týmu, kterou čeká příští týden "samostudia", tedy individuálních tréninků.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School