FK PŘÍBRAM
16.11.2023
Příprava A-tým, přát.
2:2
Bohemians Praha 1905 B vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 23. Skořepa, 30. Bělaška - 25. Nsunzu, 27. Nsunzu (pen.)
Bohemians Praha 1905 B:

FK PŘÍBRAM:

Bleha (60. Melzoch) - Vokřínek, Hossan (46. Makarchuk), Matoušek, Šurýn (60. Likeng)  - Čadek (46. Vulin), Krameš (46. Luah), Nsunzu, Roušar (60. Koffi), Bílý (60. Čajko)  - Votava (60. Nkwinga, 75. Krameš)

V přípravě jsme vyzkoušeli i dorostence

Zdeněk Brož

Do přípravného utkání s béčkem Bohemians využili trenéři možnost vyzkoušet hráče nejen z dorostu, ale i dalších testovaných fotbalistů.

Mix hráčů napříč týmy i kategoriemi vybrali trenéři pro poslední přípravný zápas. Do utkání se tak v základu podívali jak hráči "áčka" a "béčka", tak i z dorosteneckých výběrů včetně patnáctiletého Adama Čadka. Po jednom tréninku sestavený tým dostal naordinovanou taktiku, která byla úspěšná i v zápasech F:NL a rozhodně se neztratil. Po obdržené brance rychle vyrovnal Nsunzu střelou z 20 metrů, po další akci si zambijský záložník vybojoval penaltu, kterou sám proměnil na 2:1 z našeho pohledu. Bohemka stejně rychle vyrovnala ve 30. minutě a zápas vypadal na bezuzdnou kanonádu.

Jenže další branka už nepřišla ani po změně stran, i tak bylo vidět několik zajímavých akcí i výkonů. Zatímco se v areálu Bohemians trousili z tréninku ligoví hráči včetně našich odchovanců Jana Matouška a Martina Jedličky, tak na hřišti bylo vidět, že mezi nováčky v našich dresech nemusí být nouze o další talenty. Výsledek 2:2 sledovala i velká část hráčů A-týmu, kterou čeká příští týden "samostudia", tedy individuálních tréninků.

Fotogalerie
Příští zápas
středa 8.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 27. kolo
10:30h
1.SK Prostějov
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
04. 05. 2024
Daniel Fišl: Na zápas jsme byli ohromně namotivovaní, ale bohužel to nevyšlo
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School