FK PŘÍBRAM
29.11.2019
Memoriál V. Marečka, 1. kolo
4:0
Příbram vs. Opava
Branky: 31. Přívozník, 65. Plesl, 80. Havlík, 86. Deml
Příbram: Harásek - Kindelmann, Sýbek, Kačírek, Šustr - Krym (60. Šimůnek), Hevessy, Forejt (60. Deml), Přívozník (60. Havlík) - Huňa, Plesl (80. Jurica)

Vítězný vstup do Memoriálu Vlastislava Marečka

Tomáš Nosek

Úvodním utkáním začal pro tým U16 Memoriál Vlastislava Marečka, a vstup to byl úspěšný, když se nám podařilo zvítězit nad SFC Opava.

Od úvodních minut byl k vidění rychlý a důrazný fotbal, ale spíše šlo vzájemné oťukávání obou soupeřů. Opavští se díky dobře fungující obraně dostali pouze ke střelám z větší vzdálenosti, které spolehlivě pokryl Harásek. Naopak na druhé straně se dvakrát prosmýkl Plesl a sám běžel na hostujícího brankáře, ale v obou případech neuspěl. Branku vstřelil až ve 31. minutě Přívozník, kdy získal míč před šestnáctkou a střelou překonal hostujícího brankáře 1:0. 

Ve druhém poločase opavští zvýšili úsilí k dosažení branky ,ale bez výraznější šance. Naopak po pěkné individuální akci Huni a jeho přihrávce, dává Plesl v 65.minutě další branku 2:0. Další branky jsme přidali až v poslední desetiminutovce. Nejprve Havlík stál při střele Plesla správně u zadní tyče 3:0 a poslední branku po dobrém pressinku vstřelil Deml.

Kluci zaslouží pochvalu za výkon , protože to bylo první podzimní utkání bez obdržené branky.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School