FK PŘÍBRAM
11.01.2020
Příprava A-tým, Tipsport Liga
3:1
Příbram vs. Jablonec
Online
Branky: 20. Díl, 62. Soldát, 75. Sehit – 56. Petrovič
Žluté karty: Cmiljanovič, Soldát
Rozhodčí: Hocek – Melichar, Myšla
Příbram: 1.pol: Kočí – Pazdera, Kleščík, Šimek, Cmiljanovič - Tregler, Yilmaz, Zorvan, Kříž - Díl, Jindráček 2.pol: Soukup - Hájek, Kvída, Dramé, Antwi - Nový, Soldát, Haljet, Sehit - Jindráček (68. Vokřínek), Díl (82. Obdržal)

Vítězný vstup do TIPSPORT LIGY

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbrami se povedl vstup no úvodního utkání Tipsport ligy a po velmi dobrém výkonu porazila Jablonec 3:1

Z více než poloviny nový tým vyběhl k prvnímu utkání letošního roku a proti favorizovanému Jablonci rozhodně nepůsobil špatným dojmem. Jedinou branku prvního dějství vstřelil Jan Díl, který dokázal pohotově doklepnout svojí předchozí střelu za záda brankáře.

Do druhého poločasu vstoupil lépe Jablonec a po deseti minutách se mu povedlo vyrovnat. Na kraji nedokázal Hájek zabránit centru před branku, kde se přes Antwiho prosadil Petrovič a v pádu vyrovnal. Radost soupeře však netrvala dlouho. V 62. minutě si vyměnili míč Soldát se Sehitem a prvně jmenovaný poslal Příbram znovu do vedení. Konečnou podobu výsledku pak dal v 75. minutě aktivní Sehit, který proměnil rychlý brejk ve třetí příbramskou branku.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School