FK PŘÍBRAM
06.11.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 15. kolo
0:3
Sparta B vs. Příbram
Online
Branky: 7. Wágner (pen.), 40. Wágner, 81. Vokřínek
Žluté karty: Nalezinek, Kukučka, Juliš, Ambler, Gedeon - Fišl, Surmaj
Rozhodčí: Volek – Pochylý, Pospíšil
Diváci: 558
Sparta B:

Nalezinek – Hodouš (82. Gedeon), Večerka, Kukučka, D. Horák – Kaštánek, Sáček (57. Ambler) – Šilhart (71. O. Novotný), Pudhorocký, Goljan (57. Schánělec) – L. Juliš

Příbram:

Melichar – Sakala, Fišl, Jeřábek – Osmančík (46. Vokřínek), M. Čermák, Musil, Dudl (75. Vott) – Zeronik (83. Hájek) – Wágner (75. Surmaj), Anih (71. V. Novotný)

Wágner nasměroval tým k další výhře

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbramský tým pokračuje v parádní podzimní jízdě a po jasné výhře nad Spartou B vede soutěž o dva body.

Uzavřít první polovinu ročníku 2022/2023 jsme odjeli na Žižkov, kde působí druholigové béčko Sparty Praha. Nevyzpytatelný soupeř, u kterého si soupeři nikdy nemohou být jisti, jaké posily z A-týmu se dostanou do hry. Tentokrát do zápasu v domácím dresu zasáhli Sáček a Juliš. Náš tým si ovšem hraje svoji hru, ve které musel tentokrát nahradit karetně absentujícího Felixe Čejku. A rozjeli jsme zápas ve velkém stylu. Pavel Osmančík byl v 7. minutě opět důrazný před brankářem, ten jen naprosto školácky zastavil obejmutím a kopali jsme penaltu. Již třetí zápas z řadě se střely ujal kapitán Tomáš Wágner a i tentokrát byl bezchybný. Skóre se hned posouvalo na 0:1.

Dlouhé držení míče dělalo problémy domácím a z kombinací přicházely další šance. Pěknou kombinaci Vaška Dudla s Emmanuelem Anihem zastavila až tyč! Jakub Zeronik šel sám brankáře, ale na poslední chvíli jej vytlačili obránci. A když si Dudl s Anihem hrající blíž levé lajně vyměnili nahrávky, vyprášil Dudl rukavice brankáři Sparty velkou dělovkou. Ve 40. minutě jsme po faula na Čermáka kopali standardku. Pečlivá domluva i exekuce Lukáše Musila znamenala druhý míč vlnící síť. Gól dosáhl znovu Tomáš Wágner, který míč trefil elegantně patičkou a přizvedl míč k zadní tyči.

Po změně stran zahrozil Lukáš Juliš, když pálil mimo. Šance jsme dál vytvářeli my. Jakub Zeronik ukličkoval obránce ale vystřelil mimo bránu. Anih zase míč poslal do rukavic gólmana. Hattřick měl na kopačce Tomáš Wágner, ale krásnou asistenci od Marcela Čermáka neproměnil. V 81. minutě se opřel do střely střídající Jan Vokřínek a svou první brankou v našem A-týmu uzavřel skóre na 3:0 z našeho pohledu. Tříbodový zisk znamenal nejen prodloužení série bez porážky, ale také skok opět na první místo F:NL.

Fotogalerie
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School