FK PŘÍBRAM
14.09.2019
FORTUNA:LIGA, 9. kolo
6:0
M. Boleslav vs. Příbram
Online
Branky: 10. Mešanović (pen.), 27. Bucha, 44. Komličenko, 51. Komličenko, 63. Mešanović, 73. Bucha (Mešanović)
Žluté karty: Komličenko, Fulnek, Šeda – Dramé, Šimek, Soldát
Rozhodčí: Dubravský - Flimmel, Vlček
Diváci: 2822
M. Boleslav: Šeda – Jakub Klíma, Tatajev, Pudil (67. Pech), Fulnek – Bucha, Hubínek, Matějovský (76. Paixao da Silva), Budínský – Mešanović, Komličenko (79. Jiří Klíma)
Příbram: Boháč – Tregler, Kodr, Šimek, Kříž (46. Antwi) – Alvir, Voltr, Soldát, Zeman (46. Dramé), Polidar – Škoda (79. Stuparevič)

Z Boleslavi vezeme vysokou porážku

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbramské trápení na venkovních hřištích pokračovalo i v Mladé Boleslavi, kde jsme inkasovali šest branek.

Náš tým přivezl do středočeského derby tři nová jména v sestavě. Dominik Kříž se dostal do základní sestavy, Paulinho a Filip Stuparević seděli na lavičce. Do utkání jsme vstoupili aktivně, zejména Zeman s Alvirem se snažili zatápět obraně hostů, jenže v 9. minutě přišel faul v našem pokutovém území a nařízenou penaltu proměnil Mešanovič. V 17. minutě skvěle zasáhnul Marek Boháč proti Budinskému. Z následného brejku poslal krásný centr Marko Alvir na hlavu Martina Zemana, který z bezprostřední blízkosti neprotlačil míč do branky. V tomto úseku utkání hrál náš tým velmi aktivně a nebyl horším než domácí hráči. 

Ve 27. minutě přišel trest a ukázka efektivity. Bucha propálil míč do branky a poslal Boleslav do vedení 2:0. My jsme nevyužili několik zajímavých standardek a rohových kopů a v poslední minutě poločasu jsme po kombinaci Budínského s Komličenkem dostali třetí branku.

Do druhého poločasu vystřídal trenér Nádvorník Zemana s Křížem, ale góly se dál vršily na našem záporném účtu. Střelec Komličenko využil chyby v obraně a vstřelil svoji druhou branku. Boháč o pár minut později zastavil bravurně přímý kop Budínského, ale na Mešanovičovu střelu už byl krátký - 5:0 pro Mladou Boleslav. Do rozložené obrany pak přidal ještě jednu branku Bucha po asistenci od Mešanoviče. Vysokou porážku nezmírnila ani prudká rána Radka Voltra.

Roman Nádvorník: "Připravovali jsme se na boleslavské gólové útočníky Mešanoviče a Komličenka i na záložníka Matějovského, který rozdává výborné balony, ale asi marně. Boleslav nás jednoznačně předčila v produktivitě, nám nepomohla ani prázdná branka. Navíc jsme nedohráli ani jednu situaci ve vápně Boleslavi, pak přece nemůžeme dát gól. Zápas jednoznačně nezvládla naše mladá obrana. Chyb bylo strašně moc, nechávali jsme soupeři obrovský prostor. Do druhé půle jsme šli za stavu 0:3 s tím, že nechceme dostat gól, jenže právě tohle se stalo. Brzká čtvrtá branka rozhodla, naše hra se úplně rozsypala. Pak už byla jen otázka, kolik ještě dostaneme gólů.

Fotogalerie
Ohlasy trenérů


Roman Nádvorník: "Připravovali jsme se na boleslavské gólové útočníky Mešanoviče a Komličenka i na záložníka Matějovského, který rozdává výborné balony, ale asi marně. Boleslav nás jednoznačně předčila v produktivitě, nám nepomohla ani prázdná branka. Navíc jsme nedohráli ani jednu situaci ve vápně Boleslavi, pak přece nemůžeme dát gól. Zápas jednoznačně nezvládla naše mladá obrana. Chyb bylo strašně moc, nechávali jsme soupeři obrovský prostor. Do druhé půle jsme šli za stavu 0:3 s tím, že nechceme dostat gól, jenže právě tohle se stalo. Brzká čtvrtá branka rozhodla, naše hra se úplně rozsypala. Pak už byla jen otázka, kolik ještě dostaneme gólů.“

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School