FK PŘÍBRAM
08.05.2021
FORTUNA:LIGA, 31. kolo
3:3
Plzeň vs. Příbram
Online
Branky: 45. Beauguel, 71. Brabec, 90+1. Ondrášek – 14. Pilík, 23. Nový, 90+6. Zorvan
Žluté karty: Brabec - Pilík, Kingue, Tregler
Rozhodčí: Ginzel – Caletka, Melichar
Plzeň:

Hruška – Limberský (18. Falta), Brabec, Kaša, M. Havel – Al. Čermák, Kalvach, Káčer (46. Ondrášek) – J. Kopic, Beauguel (55. P. Šulc), Ba Loua (84. Kayamba)

Příbram:

Šiman - Nový, Kingue S., Kingue O., Mezeza - Pilík (76. Rezek), Zorvan, Tregler (90. Vilotić), Soldát, Vávra (72. Antwi) - Lubega (90. Voltr)

Z Plzně vezeme cenný bod

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Velmi pohledné utkání plné branek a vyrovnávací branka Filipa Zorvana v nastaveném čase nadále drží příbramskou záchranářskou naději.

Příbram čekalo těžké utkání na půdě Viktorie Plzeň, kde naposledy dokázala vyhrát v září 2003.

Utkání začalo velkou aktivitou Viktorky a příbramská obrana se měla co otáčet. Po deseti minutách však aktivita domácích opadla a udeřilo na druhé straně. Na centr Lubegy si ve 14. minutě naběhl nikým neatakovaný Tomáš Pilík a hlavou pohodlně překonal Hrušku! Domácí inkasovaná branka vykolejila a ve 23. minutě dostali druhou ránu. K odraženému míči se v uctivé vzdálenosti dostal Martin Nový a křižnou střelou donutil Hrušku podruhé lovit míč ze své sítě. Třetí branku pak mohl přidat Lubega, který obral o míč chybujícího Brabce, ale Hrušku už překonat v tísni nedokázal. V nastaveném čase se podařilo domácím snížit. Po rohovém kopu se v pokutovém území prosadil Beauguel.

Druhý poločas začal znovu velkým náporem domácích. Střídající Ondrášek měl během pěti minut tři gólové příležitosti, ale ani jednu nevyužil. Viktorka i nadále byla lepším týmem a hnala se za vyrovnáním. To přišlo v 71. minutě, kdy se po odrazu od tyče prosadil Brabec. Šanci vrátit Příbrami vedení měl v 86. minutě Lubega. Hostující útočník upaloval od půlky sám na Hrušku, ale v tísni dobíhajícího obránce zakončil pouze do Hruškovy nohy. V nastaveném čase chyboval při tečované střele brankář Šiman a vyražený míč umístil do branky Ondrášek. Když už vše směřovalo k vítězství domácích, tak se povedlo Filipu Zorvanovi nachytat lobem vyběhnutého Hrušku a svou první ligovou brankou vyrovnal na konečných 3:3!

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School