FK PŘÍBRAM
04.02.2023
Příprava A-tým, přát.
2:0
Táborsko vs. Příbram
Branky: 13. Kateřiňák, 49. Kronus
Příbram:

Babka (46. Smrkovský) - Dudl (46. Okirikpo), Švestka (75. Krameš), Fišl, Jeřábek (46. Schindler), Petrák, Langhamer (46. Anih), Čejka (46. Zeronik), Vokřínek (65. Vott), Surmaj (71. Štěpánek), Ngane (65. Belej)

Z Táborska odjíždíme s porážkou

Zdeněk Brož

I přes několik šancí jsme prohráli 0:2 v přípravném zápase s již tradičním soupeřem z Táborska.

Po vynechaných přípravných zápasech jsme naskočili k dalšímu zimnímu utkání, tentokrát na půdě Táborska. V úvodu utkání měli navrch domácí, Matouš Babka zastavil první šanci výborným zásahem, ale brzo poté ve 13. minutě skórovali domácí trefou Kateřiňáka. Souhru jsme po některých změnách v kádru hledali, na hrotu se snažili David Surmaj a nováček Ngane Fall. Podzimní objev Surmaj se ukázal v jedné šanci, ale rána nesedla. Stejně tak nevyšel ani přímý kop, který střílel Fišl.

Po změně stran jsme nestačili navázat na dobrý konec první půle a rychle dostali po ztrátě míče druhý gól. Od dalších branek nás zachránil druhý brankář Václav Smrkovský, který chytil tři dobré šance. I my jsme měli možnosti, ale létalo nám to mimo. David Surmaj ani Emmanuel Anih nemířili přesně, jiné střely do středu branky si pohlídal domácí gólman.

Po dvoufázovém nabírání fyzičky čeká hráče další náročný program i v následujícím týdnu, do startu soutěže stále zbývá jeden měsíc.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School