FK PŘÍBRAM
04.03.2019
I.Celostátní liga U19, 22. kolo
1:1, 3:1pen
Příbram vs. Jihlava
Online
Branky: 56. Ptáček - 34. Shudeiwa
Žluté karty: Nezník, Puchmertl - Jágrik, Fila, Ritter, Trinh,
Rozhodčí: Kožár - Hocek, Vnuk
Diváci: 50
Příbram: Melichar, Jelínek, Šíma, Puchmertl, Benda, Vlček (46. Obdržal), Belej, Nezník, Jílek (80. Polanský), Čížek (46. Vavruška), Ptáček

Zahozená penalta stála dorost U19 bod

Daniel Huňa

V uvodím utkání jara získal dorost U19 dva body za výhru nad Jihlavou po penaltovém rozstřelu.

Na našich hráčích bylo vidět, že chtějí od začátku zápasu určovat tempo hry a že chtějí uspět. Příbram držela míč, ale nedokázala žádnou ze svých akcí dotáhnout do zdárného konce. Pro domácí to bylo velmi složité, jelikož Jihlava hrála celý zápas v bloku na vlastní polovině a čekala na brejky. Hosté se nakonec dočkali, kdy po levé straně se po chybě bránícího hráče uvolnil levý záložník a nabídl šanci spoluhráči, který dal gól. 

Do druhé půle domácí vstoupili opět velmi aktivně, cpali se do zakončení, ale ne a ne dát gól. Nakonec domácí vstřelil branku po standardní situaci, kdy se prosadil Ptáček. To domácí nakoplo ještě k většímu tlaku. Po krásné akci ve vápně soupeře, byl faulován domácí hráč Belej a kopala se penalta, kterou Jelínek neproměnil. Domácí se už přes Jihlavskou hráz neprosadili a šlo se do penalt, kde vychytal Jihlavské brankář Melichar a Příbram získala dva body.

Trenér Huňa: Naši hráči byli od začátku velmi nervózní. Bylo jasné, že chtějí za každou cenu uspět a získat tři body. Dělali jsme zbytečné a unáhlené chyby před a ve finální fázi a nedokázali se výrazně prosadit. Na druhou stranu je těžké dobývat tým, který je dobře organizovaný a brání na vlastní polovině. Ale i tak jsem přesvědčený, že máme kvalitu a měli bychom takovýto zápas zvládnout a získat plný počet bodů. Věřím, že se dokážeme dobře připravit na dalšího soupeře, kde nás čeká první Brno.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School