FK PŘÍBRAM
21.09.2019
FORTUNA:LIGA, 10. kolo
0:2
Příbram vs. Karviná
Online
Branky: 23. Smrž, 66. Ndefe
Žluté karty: Čonka, Petráň, Ba Loua, Hrdlička, Petkov
Rozhodčí: Machálek - Horák, Batík
Příbram: Boháč – Tregler (36. Nový), Kodr, Šimek, Antwi (72. Stuparevič) – Alvir, Jan Rezek, Soldát, Ma. Zeman – Polidar – Michal Škoda (59. Voltr).

Zbytečná ztráta s Karvinou

Zdeněk Brož

Utkání s MFK Karvinou nám vůbec nevyšlo. Hosté dvěma brankami uspěli u Litavky, naše ofenziva byla tentokrát bezzubá.

Už potřetí v tomto kalendářním roce jsme na domácím hřišti přívítali v rámci FORTUNA:LIGY tým MFK Karviné. Krásné zářijové počasí přilákalo věrné fanoušky, kteří v prvním poločasu měli málo důvodů k radosti. Kombinace našeho týmu vázla a nedařilo se nám vytvářet šance před brankou hostů. Výjimkou byla situace, kdy Škoda hlavičkoval do břevna, jenže sudí zvedal praporek na znamení ofsajdu. Naopak se postupně osmělující Karviná dostávala před naši branku. Ve 22. minutě se ještě zastřeloval Lingr, o minutu později už se už do sítě trefil Smrž, když dorazil za záda míč, který zastavil Marke Boháč při předchozí střele Ba Louy.

Ba Loua měl o pár minut později další šanci, tu mu opět skvěle chytil Boháč. Závěr poločasu jsme začali konečně ukazovat své kvality. Marko Alvir z přímého kopu trefil spojnici břevna a tyče. Stý ligový start neskončil dobře pro Jaroslava Tregler, který odstoupil kvůli zranění. Poslední minuty první půle jsme zmáčkli soupeře. Michal Škoda v dobré možnosti hlavičkoval nad branku a hlavičku Martina Zemana zastavil na čáře obránce Kouřil.

Trápení našeho týmu vška pokračovalo i ve druhém poločasu.  A co hůř, v 66. minutě po zákroku Marka Boháče, který výborně zastavil dělovku Smrže se prosadil gólově karvinský Ndefe - 0:2. Do domácí premíéry naskočil i srbský útočník Filip Stuparević. A právě jeho střela z hranice vápna šla jen těsně mimo branku. V 86. minutě skončila kombinace Stupareviće a Alvira brankou, jenže se mával opět ofsajd. Závěrečný tlak konečně přinesl další šance, jenže hlavičku Kodra a střelu Alvira chytil gólman celku MFK. Karviná si tak z derby hornických měst odvezla všechny body a my se budeme muset soustředit na další utkání.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School