FK PŘÍBRAM
13.02.2021
FORTUNA:LIGA, 19. kolo
0:0
Opava vs. Příbram
Online
Branky: bez branek
Žluté karty: Didiba, Březina, Smola - Vilotič, Cmiljanovič, Kvída, Laňka
Rozhodčí: Pechanec – Matoušek, Mojžíš
Opava:

Digaňa – Březina, Kulhánek, Didiba (C) – Helešic (59. Čvančara), Nešický, Tiéhi, Hellebrand, Mondek (75. Hrabina) – Kania (88. Schaffartzik), Dedič (59. Smola).

Příbram:

Kočí – Kvída, Tregler (C), Vilotić – Laňka, Hájek (63. S. Kingue), Lalkovič (87. Antwi), Nový (72. T. Pilík), Cmiljanović – Voltr (87. Vávra), Zorvan.

Ze slezské půdy odvážíme bod

Zdeněk Brož

Šance domácích vychytal brankář Kočí a proto si z Opavy odvážíme alespoň bod za bezbrankovou remízu

Příbram si musela poradit v těžkém utkání s posledním týmem Fortuna:ligy Opavou. Povinnost velela bodovat, protože jinak by hrozil pád na poslední příčku místo našeho soupeře. Pro tento zápas trenér Pavel Horváth vrátil do branky Ondřeje Kočí a bylo to správné rozhodnutí. Gólman Zelenočerných byl klíčovým mužem zápasu. 

Už na začátku v hustém sněžení vyboxoval Dedičovu hlavičku. Pak jej dvakrát zachránil Mihailo Cmiljanovič, jednou úspěšným blokováním střely, podruhé když zastavil na poslední chvíli brejk domácích. Po polovině hry střílel nebezpečně Nešický a Kočí musel míč vyrazit. A v nastaveném čase první části hry chytil přímý kop Březiny, míč vytáhnul aspoň na rohový kop. 

Po změně stran náš tým zlepšil hru, ale chyběly výraznější šance. Do zakončení se naši ofenzivní hráči nemohli dostat. V 82. minutě Kočí netrefil vysoký míč a odkopem jej zachránila obrana. O pár minut později jsme přežili další závar domácích, kdy musel zasahovat Kočí i naši obránci aby dostali míč do bezpečí. Z horké opavské půdy tak byl tentokrát bod maximem.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School