FK PŘÍBRAM
25.04.2023
Česká fotbalová liga žen, 13. kolo
2:3
Liberec B vs. Příbram
Branky: 30. Marinská, 75. Kovačovičová - 9., 90. Kloudová, 21. Hrušková
Žluté karty: Jeřábková - Kloudová, Pilousková
Rozhodčí: Šnýdl - Kubíček, Kadlec
Diváci: 20
Příbram:

Vacíková - Pilíková (46. Pomijová, 80. Štvánová), Spilková, Riegelová, Dědinová - Pilousková, Séglová (46. Janáková), Kloudová, Hrušková - Javůrková, Kadeřábková (46. Řezaninová)

Ženy drží vítěznou sérii

Soňa Kadeřábková

Na hřišti FC Slovan Liberec ženy zvítězily gólem z devadesáté minuty.

Liberecká rezerva byla v úvodní části zápasu aktivnější, ale žádné gólové příležitosti si nevypracovala. V 9. minutě byla příbramská krajní útočnice faulována těsně ve vápně a Příbram tedy získala výhodu pokutového kopu. Ten zahrávala Kloudová, a i když míč brankářka nejprve vyrazila, na následnou dorážku už nedosáhla. Poté opět měl více ze hry Liberec, ale žádnou šanci nevyužil. Ve 21. minutě dostala krásný míč za obranu Hrušková a střelou po zemi navýšila náskok. Následně si domácí hráčky vypracovaly několik šancí a ve 30. minutě snížily na 1:2.

Do druhého poločasu Příbram prostřídala a hru tak výrazně oživila. Utkání bylo vyrovnanější, příbramské fotbalistky si vytvořily několik šancí, ale gól nevstřelily. V 75. minutě se po individuální akci prosadila útočnice z Liberce a stav byl vyrovnaný. Zápas se ke konci hrací doby vyostřil, ale skóre se změnilo až v poslední minutě, kdy střela z dálky skočila před brankářkou a zapadla do sítě. Tentokrát se fotbalová štěstěna přiklonila na stranu Příbrami a ženy tedy vyhrály 2:3.

Příští utkání ženy čeká velmi těžký soupeř z Prahy - Prague Raptors FC, se kterým se Příbram přetahuje o čelo tabulky. Přijďte ženský tým podpořit! Hraje se v sobotu od 10:15 v Milíně.

Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School