FK PŘÍBRAM
25.04.2023
Česká fotbalová liga žen, 13. kolo
2:3
Liberec B vs. Příbram
Branky: 30. Marinská, 75. Kovačovičová - 9., 90. Kloudová, 21. Hrušková
Žluté karty: Jeřábková - Kloudová, Pilousková
Rozhodčí: Šnýdl - Kubíček, Kadlec
Diváci: 20
Příbram:

Vacíková - Pilíková (46. Pomijová, 80. Štvánová), Spilková, Riegelová, Dědinová - Pilousková, Séglová (46. Janáková), Kloudová, Hrušková - Javůrková, Kadeřábková (46. Řezaninová)

Ženy drží vítěznou sérii

Soňa Kadeřábková

Na hřišti FC Slovan Liberec ženy zvítězily gólem z devadesáté minuty.

Liberecká rezerva byla v úvodní části zápasu aktivnější, ale žádné gólové příležitosti si nevypracovala. V 9. minutě byla příbramská krajní útočnice faulována těsně ve vápně a Příbram tedy získala výhodu pokutového kopu. Ten zahrávala Kloudová, a i když míč brankářka nejprve vyrazila, na následnou dorážku už nedosáhla. Poté opět měl více ze hry Liberec, ale žádnou šanci nevyužil. Ve 21. minutě dostala krásný míč za obranu Hrušková a střelou po zemi navýšila náskok. Následně si domácí hráčky vypracovaly několik šancí a ve 30. minutě snížily na 1:2.

Do druhého poločasu Příbram prostřídala a hru tak výrazně oživila. Utkání bylo vyrovnanější, příbramské fotbalistky si vytvořily několik šancí, ale gól nevstřelily. V 75. minutě se po individuální akci prosadila útočnice z Liberce a stav byl vyrovnaný. Zápas se ke konci hrací doby vyostřil, ale skóre se změnilo až v poslední minutě, kdy střela z dálky skočila před brankářkou a zapadla do sítě. Tentokrát se fotbalová štěstěna přiklonila na stranu Příbrami a ženy tedy vyhrály 2:3.

Příští utkání ženy čeká velmi těžký soupeř z Prahy - Prague Raptors FC, se kterým se Příbram přetahuje o čelo tabulky. Přijďte ženský tým podpořit! Hraje se v sobotu od 10:15 v Milíně.

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School