FK PŘÍBRAM
26.03.2023
Česká fotbalová liga žen, 10. kolo
2:3
Zlíchov vs. Příbram
Branky: 44. Landesková, 49. Pýchová - 6., 47., 57. Řezaninová
Rozhodčí: Pazderský - Ghirlandi, Ludvík
Diváci: 50
Příbram:

Vacíková - Pilíková (52. Janáková), Spilková, Riegelová, Dědinová - Pilousková (52. Kadeřábková), Simandlová (52. Slavíková), Kloudová (70. Pomijová), Hrušková - Řezaninová, Smíšková (62. Séglová)

Ženy v prvním zápase vyhrály

Soňa Kadeřábková

Úvodní zápas jarní části sezony ženy odehrály na hřišti FK Zlíchov 1914.

Naše fotbalistky začaly zápas aktivně a již v šesté minutě se po přihrávce za obranu prosadila Řezaninová. I v následujících minutách hrály ženy útočný fotbal a vytvořily si několik šancí, které ale bohužel neproměnily. Nízká produktivita byla na konci poločasu potrestána, když domácí hráčka po individuální akci pohlednou střelou zpoza vápna trefila šibenici. Poločas skončil tedy remízou 1:1.

I druhý poločas příbramské fotbalistky zahájily dobře a hned ve čtyřicáté sedmé minutě šly opět díky Řezaninové do vedení. Radost ale trvala pouze dvě minuty, Zlíchov totiž ihned vyrovnal střelou z dálky, která se od břevna odrazila do brány. V padesáté sedmé minutě se po tlaku ve vápně míč dostal k Řezaninové, která jej uklidila na zadní tyč a dovršila tak hattrick. Široký kádr našich žen umožnil rozsáhlé střídání, díky kterému hra z naší strany neztratila na tempu. Soupeřky se snažily vyrovnat, k vidění bylo několik šancí na obou stranách, ale skóre se už neměnilo. Příbram zvítězila 2:3.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School