FK PŘÍBRAM
19.09.2020
Česká fotbalová liga žen, 3. kolo
7:3
Příbram vs. Mělník
Branky: 9., 17. a 22. Císařová V., 13. a 86. Císařová I., 40. Řezaninová, 65. Kloudová (p)
Žluté karty: 69. Martinková
Rozhodčí: Karas - Musil, Doubek
Diváci: 50
Příbram:

Vacíková – Pilíková (66. Cvrková), Pomijová, Krůtová, Dědinová (70. Wolfová.) – Řezaninová (46. Smíšková), Císařová V. (83. Patáková), Císařová I., Hrušková, Kloudová (77. Koubková) - Kadeřábková (83. Rysová)

Ženy vyhrály nad Mělníkem 7:3

Soňa Kadeřábková

Hned deset gólů bylo k vidění ve třetím kole České fotbalové ligy žen mezi Příbramí a Mělníkem.

Příbramským fotbalistkám se vstup do zápasu vydařil, měly jasnou územní převahu a hned v deváté minutě poprvé skórovaly. Následovala povedená pasáž hry, kdy se hráčkám dařilo kombinovat a v koncovce byly přesné. Do 22. minuty Příbram vyhrávala již 4:0. Chybný presink po autovém vhazování přinesl šanci pro soupeře, který tak snížil na 4:1. O deset minut později však příbramské fotbalistky opět soupeřovu obranu přehrály a na světelné tabuli se objevilo skóre 5:1.

Druhý poločas již nepřinesl ze strany Příbrami tak pohledný fotbal. Naše fotbalistky ale hru stále kontrolovaly a udávaly její tempo. V 65. minutě byla příbramská útočnice faulovaná brankářkou v pokutovém území. „Desítku“ Příbram proměnila a vedla 6:1. V 79. minutě se po centrovaném míči prosadil útok soupeře. Fotbalistky Příbrami gólově odpověděly za sedm minut. V předposlední minutě zápasu skóre upravil Mělník, a to na konečných 7:3. Další kolo soutěže ženy sehrají opět na domácí půdě, kdy v sobotu od 14.00 poměří své síly s rezervou Slovanu Liberec.

Hodnocení trenéra: „Holky si zaslouží pochvalu, hlavně v první půli hrály opravdu dobře. Svůj podíl na tom mělo i domácí prostředí, zejména přírodní trávník a diváci, kteří naše holky podporovali. Ve druhé půlce jsme bohužel chvílemi přestali hrát, a tyto momenty soupeř potrestal. Utkání jsme ale vyhráli a můžeme se připravovat na další zápas.“

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School