FK PŘÍBRAM
05.05.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
2:2
Vyškov vs. Příbram
Online
Branky: 16. Fišl (vl), 22. Mafwenta - 83. Zeronik, 89. Fišl (p)
Žluté karty: Vokřínek, Dudl
Rozhodčí: Hocek - Hádek, Šafránková
Diváci: 1014
Vyškov:

Kinský – Němeček (82. Oulehla), Srubek, Ramathan, Souaré – F. Štěpánek (72. Matys), Mafwenta (82. Krška) – Kanakimana, Vintr (65. Lacík), Alégué Elandi – Bayo (65. Touré)

Příbram:

Smrkovský – Jahić, Fišl, Stropek (57. Vokřínek) – Antwi (57. Čejka), Švestka (67. Langhamer), Jeřábek, Petrák (67. Dudl), Šimáček – Zeronik, Anih (75. Youssef)

Zlepšený výkon po přestávce přinesl bod

Jan Vostrý

Dvě branky v hektickém závěru utkání přinesly Příbrami bod za remízu s Vyškovem.

Do utkání v Drnovicích nastoupila proti Vyškovu výrazně pozměněná sestava než v dohrávce se rezervou Slavie. Do zápasu ze zdravotních důvodů nemohli zasáhnout brankář Melichar a nejlepší střelec soutěže Tomáš Wágner. Na lavičce zůstali Mašek, Langhamer, Vokřínek a Čejka. Naopak na ní chyběl nemocný trenér Karel Krejčí. Taktovky se tak musel ujmout asistent Roman Bednář, kterému hráči v úvodu moc radosti nepřinesli.

Vyškov sice vstoupil do utkání lépe, ale první šance přišla na druhé straně. Ve velké příležitosti po chybě v obraně nevyzrál Zeroník na Kinského. První branka utkání padla v 16. minutě. Prudký centr do vápna si do vlastní branky srazil Daniel Fišl. Další pohroma přišla pro hosty o chvíli později, když Mafwenta podruhé překonal Smrkovského. Příbram byla z vývoje utkání vykolejena a do konce poločasu si nedokázala vypracovat jedinou výraznější šanci.

V úvodu druhého poločasu se po brakové čáře protáhl Zeronik a z velkého úhlu bohužel mířil jen těsně vedle tyče. Další výraznější šance nepřicházely ani před jednou brankou a Výškov směřoval k tříbodovému zisku. Hosté však poslali na hřiště čerstvé síly a v 83. minutě střídající Václav Dudl krásnou kolmou přihrávkou našel v pokutovém území Zeronika, který snížil. Příbram následně vrhla všechny síly do útoku a v 89. minutě se dočkala odměny. V pokutovém území byl faulován Zeronik a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Daniel Fišl.

Hosté tak konečně přetrhli čtyř zápasovou šňůru proher a z Drnovic  si vezou cenný bod.

Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School