FK PŘÍBRAM
12.05.2012
Česká fotbalová liga žen, 20. kolo
3:5
Zlíchov vs. Příbram
Branky: Machutová 2x, Šedivá 2x, Štěchová
Žluté karty: Pilousková
Příbram: Školná - Branžovská, Štěchová, Karasová, Boukalová - Pilousková, Císařová I., Císařová V. (80. Koubková), Kočová (60. Hilmanová) - Machutová, Šedivá(89. Černohorská)

Další venkovní utkání tentokrát na hřišti Zlíchova

Štěpán Irion

Poslední desetiminutovka ubrala na kráse našemu výsledku, ale i tak si vezeme zaslouženou výhru!!
Naše děvčata měla už od začátku zápasu převahu v poli, kterou hned v 7.minutě využila Machutová 0:1. Po našem tlaku se ujala střely z dobrých 25 metrů Štěchová a trefila to parádně 0:2. Do poločasu ještě zvýšila Machutová na 0:3. Začátek druhého poločasu se vyvíjel podobně, i když bylo vidět lehké polevení z naší strany. Ale to vůbec nezastavilo chuť našich probuzených útočnic a Šedivá prolomila smůlu a vsítila branku na 0:4. O chvíli později opět Šedivá přelstila obranu hostů a dala svůj druhý gól v utkání 0:5. Na závěr přišla velmi hořká desetiminutovka. Děvčata velice polevila a vidinou gólu se vrhala až příliš moc dopředu a toho také soupeřky využily a korigovaly 1:5. Poté situace jak přes kopírák a soupeřky znovu udeřily 2:5. A jako třešnička na dortu byl pokutový kop odpískán samozřejmě proti nám 3:5. Víc už se toho na Zlíchově neudálo a naše děvčata konečně prolomila střeleckou smůlu a zaslouženě na Zlíchově vyhrála 5:3. Škoda promarněného konce který ubral na kráse našemu výsledku, ale i tak si děvčata zaslouží pochvalu za odvedený výkon.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
01. 05. 2024
??? Fanzóna už tento pátek - 3.května - Open / otviračka v 15:30 #fk #fkpribram #fanzona
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School