FK PŘÍBRAM
14.08.2012
Juniorská liga, 2. kolo
4:1
Brno vs. Příbram
Branky: 43. Lapeš, 49. Přerovský, 58. Matyska, 79. Přerovský - 40. Stratil.
Žluté karty: Varaďa, Přerovský, Buchta - Stratil, Andrejevič, Kvída.
Brno: Hladký - Huška (63. Kunc), Matyska (84. Ullmann), Buchta, Zezula - Hyčka, Varaďa, Michna (71. Stáňa), Vávra (46. Přerovský) - Nekuda (46. J. Stehlík), Lapeš.
Příbram: Krček – P. Pilík, Kvída (85. Dušek), Soldát, Brotánek (46. Djuketič) – Andrejevič (76. Mára) – Kdolský, Kraus, Vnuk (46. Haas), Hanuš (69. Vejvoda) – Stratil.

Juniorka Příbrami ze souboje neporažených odešla bez bodu

Jaroslav Mašek

Příbram – Juniorka 1.FK Příbram prohrála ve svém druhém zápase sezony na půdě Brna. Přitom měla utkání skvěle rozehrané.
„První půle byla z naší strany výborná. Ale pak jsme museli nuceně střídat a druhá půle už nebyla z naší strany tak povedená," zhodnotil zápas trenér Jaroslav Mašek. Příbramští mladíci se ujali vedení gólem Stratila, ale už za dvě minuty domácí vyrovnali. Na začátku druhé půle pak využili další chyby Příbramských k otočení skóre. „Ty dva rychlé góly po našich chybách nám úplně vzaly vítr z plachet. Když jsme pak dostali ještě gól téměř z půlky hřiště, kluci rezignovali," dodal Mašek. Podle něj se v zápase projevila větší zkušenost domácích hráčů s těžkými zápasy, které měli možnost absolvovat v juniorské extralize, zatímco příbramský dorost loni hrál jen druhou ligu. „Čekal jsem víc od kluků, kteří mají zkušenosti z utkání Gambrinus ligy. Oni by měli ve chvílích, kdy se nedaří, pozvednout prapor. To se ale nestalo a výsledek 4:1 byl nakonec pro nás ještě milosrdný, protože domácí měli další velké šance ke skórování," uzavřel ohlédnutí za zápasem Jaroslav Mašek.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School